Belföld, Internet

Black friday extra: mosógép egy döner kebab áráért

Hogy ne csak a negatívumokról ejtsünk szót, emlékezzünk meg erről az alkalmi vételről, amit az index.hu olvasója fogott ki:

 

 

 

 

 




Forrás: Olvasó

Feltehetően arról van szó, hogy lemaradt pár nulla, ugyanis a termék ára 70-80 ezer forint körül van a neten jelenleg.  ̶A̶z̶o̶n̶b̶a̶n̶ ̶a̶ ̶s̶z̶a̶b̶á̶l̶y̶o̶k̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶n̶e̶m̶ ̶l̶e̶h̶e̶t̶ ̶u̶t̶ó̶l̶a̶g̶ ̶s̶z̶t̶o̶r̶n̶ó̶z̶n̶i̶,̶ ̶h̶a̶ ̶a̶ ̶r̶e̶n̶d̶e̶l̶é̶s̶ ̶m̶e̶g̶t̶ö̶r̶t̶é̶n̶t̶,̶ ̶a̶k̶k̶o̶r̶ ̶h̶a̶ ̶7̶4̶0̶,̶ ̶a̶k̶k̶o̶r̶ ̶7̶4̶0̶.̶ Ez mint kiderült tévedés, valójában törölheti az áruház a rendelést, ha aránytalan az elírás mértéke.

Ezúton is gratulálunk Erikának a szerencsés fogáshoz, reméljük megkapja!

Update: Erika és társai megkapják a mosógépet, íme az oldal reakciója:
„Az egyik Marketplace partnerünk által forgalmazott Indesit BTW D61053 felültöltős mosógép termékünk téves áron szerepelt az eMAG.hu oldalán. Az eMAG tiszteletben tartva az ügyfeleit teljes felelősséget vállal az eset kapcsán az érintett ügyfelek előtt. Minden vásárló részére, aki – a 740 forintos termékáron és a 6490 forintos szállítási költséggel együtt – összesen 7230 forintos áron jutott hozzá a termékhez ezért az összegért kerül kiszállításra a fent említett mosógép. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb nekünk, így minden lehetséges lépést megteszünk a legjobb vevői élmény biztosítása érdekében.”

 

 

 

 

forrás: index.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?