Celeb / Híresség

Birkákkal aludt Gáspár Zsolti

Olyan haragra gerjedt Gáspár Zsolti felesége, hogy férjét kizárta a házból, így az a birkaólban volt kénytelen meghúzni magát három éjszakán át. Győzike öccse bevallotta, hogy ez nem egyedi eset náluk, ha rossz fát tesz a tűzre, asszonya gyakran űzi az állatai közé, hogy elgondolkodjon azon, mit is csinált.

 

 

 

 

 




A nyilvánosság előtt most derült ki, hogy Gáspár Zsolt három napig fetrengett a szalmába a birkák között, mert felesége először felpofozta, majd kizárta a házból. Győzike egy évvel fiatalabb öccse a Life TV Nyugi, köztünk marad! című műsorában mesélt minderről Szulák Andreának. A hétfő esti adásban Zsolt részletesen ki is fejtette, hogy pontosan mi történt. Minden akkor kezdődött, amikor a férfi felesége megnézte a TV2 Ázsia Expressz című műsorát, amiben Zsolti, unokahúgával, Gáspár Evelinnel alkotott egy párt. Az ifjabb Gáspár fivér a műsor alatt többször is bókolt versenytársának, Demcsák Zsuzsának, sőt a csinos műsorvezető ágyába is be akart kéredzkedni, amit Zsolti felesége otthon, a tévé előtt kényszerült végignézni. Gáspárné türelme akkor fogyott el, amikor csalfa férje a kamerák előtt megjegyezte, „cukor kis bulája van Zsuzsának”.

A Bors arra kérte Zsoltit, hogy mesélje el pontosan, hogy hogyan került a birkaólba.

– Az adás után az egész család rámförmedt. Teljesen ki voltak akadva a rokonaim, hogy mit műveltem, miket mondtam az Ázsia Expressz alatt. Tilos flörtölnöm, nem sérthetem meg a feleségemet, én pedig ezt a kártyát jócskán kijátszottam a távollétem alatt. Tényleg nem kellett volna megdicsérnem Zsuzsika buláját, de hát mit tehet az ember fia. Így gondoltam – vallja be.

 

 

 

 

 

 

– Először kaptam egy nagy sallert, amitől előre buktam, aztán kitett a házból. Azt mondta, most jó darabig nem léphetem át a ház küszöbét, gondolkozzak el magamon, és azzal együtt kidobott a birkaólba. Előfordul, hogy az álla­tok között, az istállóban alszom. De végül is nincs bajom ezzel. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a kis Bécit, a koromfekete birkát, akinek minden búmat, bajomat elmesélem. Ő a lelki társam már 14 éve – magyarázza Zsolti, aki ezúttal három napig aludt az állatok között.

– Vittem ki takarót, azt magamra húztam, amikor fáztam, de egyébként a szalma is jól melegít. Még jól is éreztem magam Bécikével. Különben is, a kis Jézus is egy istállóban született. Nem lehet akkor ez olyan rossz dolog. Meggyóntam a bűneimet, aztán vissza- kéredzkedtem a házba – mondja a férj, aki ezúton, lapunk hasábjain is szeretne bocsánatot kérni a családjától. – Sajnálom, amit tettem. Nem akartam megsérteni a feleségemet. Legközelebb lakatot teszek a számra. Tizennyolc éve vagyunk házasok, nem állt szándékomban bántani őt. Jogosan rakott ki az istállóba!

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?