Celeb / Híresség

Gáspár Evelin egyszerre több pasit is szédít – Az esti műsorban vallott róla

Gáspár Evelin még füllenteni is szokott kiszemeltjeinek.

 

 

 

 




Gáspár Evelin felnőtt nő lett, aki minden ujjára talál pasit, és ezt nagyon élvezi. Már rég nem az a duci kislány, akit a Győzike Show-ban megismertünk. Hatalmas magabiztossággal éli a szinglik életét, több férfival is találkozgat egyszerre.

Gáspár Győző idősebb lányáról már tudjuk, milyen művelt, több nyelven beszél, és a közgazdászdiplomát is sikeresen megszerezte, ráadásul irigylésre méltó kitartással lefogyott. 25 éves korára igazi bombázó lett, aki most randizási szokásaiba is bepillantást engedett.

 

@furever.fashion fashion show 🤩

6,165 Likes, 70 Comments – 🛸G⚡️E🛸 (@evelingaspar) on Instagram: „@furever.fashion fashion show 🤩”

 

 

 

 

 

Szulák Andrea műsorában, a Nyugi! köztünk marad…-ban vendégeskedett, itt találta szembe magát azzal a kérdéssel, hogy szokott-e hazudni. Ekkor derült fény arra, hogyan szédíti a pasikat.

– Megmondom őszintén, nagyon szeretem csapni a szelet a pasiknak, és ők is nekem. Ilyenkor nagyon sokat hazudok. Például van olyan, hogy az egyik nem tud a másikról. Elszórakoztatom magam – vallotta be nevetve a műsorban.

Amikor megkérdezték tőle, hogy rájöttek-e már az udvarlói a turpisságra, frappáns választ adott.

AZÉRT ÜGYES VAGYOK! EVELIN VAGYOK, NEM TOLLAS A HÁTAM!

Azt is elmondta, hogy mostanra érett be a személyisége. A családban is átalakult a pozíciója, sokkal nagyobb a felelősség rajta. és szavára is jobban adnak.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?