Celeb / Híresség

X-Faktor: Gáspár Laci egy új gitárt vett Anti bácsinak, majd egy saját dalt is írt neki

Az idei évad legidősebb versenyzője nagyon örült az ajándékoknak, és különösen nagy megtiszteltetésnek vette, hogy mentora írt neki egy dalt. Az is kiderült, milyen a viszonya a testvérével, amióta újra találkoztak a műsornak köszönhetően.

 

 

 

 

 




Egy ország szívét melengette meg az X-Faktor 2019-es válogatóinak egyik jelenete, amikor a 70 éves Anti bácsi egy megható produkció után 35 év után találkozhatott testvérével a műsor színpadán.

Az idős férfi már emiatt is győztesnek tartotta magát, azonban ezután a többi fordulón is sikeresen továbbjutott, mentora, Gáspár Laci ugyanis úgy döntött, hogy magával viszi az élő show-ba is.

A szombati adásban utolsóként lépett színpadra az idei évad legidősebb versenyzője, előtte azonban egy kisfilmből megtudhattuk, hogy

Anti bácsi szerencsére az emlékezetes találkozás óta jó kapcsolatot ápol öccsével, gyakran meglátogatja őt otthonában.

A kamerák előtt nosztalgiáztak is régi képeket nézegetve, az idősebbik fivér pedig még viccelődött is testvérével.

A kisfilmből az is kiderült, hogy

Gáspár Laci megajándékozta egy új gitárral mentoráltját, aminek Anti bácsi nagyon örült, de annak még jobban, hogy az énekes egy dalt is írt neki, amit az első élő show-ban elő is adott. Mint mondta, ez nagyon nagy megtiszteltetés volt számára.

Íme a kisfilm Anti bácsiról:



Anti bácsi szombaton kiesett a versenyből, mivel a mentorok sem voltak megelégedve produkciójával, és a nézőktől sem kapott elég szavazatot a továbbjutáshoz.

Így adta elő Anti bácsi első saját dalát, amit Gáspár Laci írt neki:

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?