Celeb / Híresség

„Karácsonyra már nem lesz életben” – A színész a barátai szerint menthetetlen, annyit iszik, hogy bele fog halni

Már pár órát sem bír ki pia nélkül, kávéspohárban viszik neki a vodkát.

 

 

 

 




 

Évek óta köztudott, hogy alkoholproblémákkal küzd, de azt csak a hozzá legközelebb állók sejthették, mennyire súlyos a helyzet. Johnny Depp, A Karib-tenger kalózai sztárja szó szerint életveszélyben van. Barátai most a nyilvánossághoz fordultak, hátha segélykiáltásuk észhez téríti a színészt, aki már évekkel ezelőtt is havi 8,5 millió forint értékben vásárol bort.

Mint azt a Globe magazinnak elmondták, a sztár hajnali háromig rendeli egymás után a vodkákat a hotelszobájába. Alkoholfüggősége már annyira durva, hogy a nyilvános eseményeket sem tudja végigülni piálás nélkül: ilyenkor kávéspohárban viszik neki a vodkát, hogy a rajongók semmit se vegyenek észre. Sokaknak csak a végén tűnik fel, hogy úgy kell a testőröknek letámogatniuk a színpadról.

 

 

 

 

 

 

 

Barátai szerint, ha nem áll le, maximum hetei lehetnek hátra. „Johnny Depp karácsonyra már nem lesz életben” – nyilatkozta egyikük. A színész 2013 óta küzd alkoholizmusával, ami második házasságát is lerombolta. „Ha iszik, szörnyeteggé válik” – mondta róla volt felesége, Amber Heard, aki azt állította, Depp részegen többször is bántalmazta. A sztár mindent tagad, és válaszul 50 millió dollárra perelte exét.

A színész a nyáron azt nyilatkozta a Bildnek, hogy már másképp viszonyul az alkoholhoz. „Mindent megteszek, hogy elkerüljem a halált” – fogalmazott, és azt bizonygatta, hogy a zenében megtalálta mindazt, ami hiányzott az életéből. Úgy látszik, önmagát is becsapta.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?