Hírek

Meghalt a másfél éves kisgyerek, mert a nyersvegán szülei nem etették rendesen

Gyakorlatilag halálra éheztették a kicsit. A szülők börtönbe kerülnek.

 

 

 

 




Börtön vár arra a floridai párra, akiknek szeptember 27-én halt meg a másfél éves gyermeke.

A szülők nyersvegán koszton tartották a kicsit, gyakorlatilag halálra éheztették. A kisfiú súlya halálakor egy 7 hónapos csecsemőének felelt meg.

Az anya azután hívta a 911-et, hogy a gyermek nem lélegzett, és a teste hideg volt. A kiérkező mentők már már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A boncolás megerősítette, hogy a gyerek több olyan egészségügyi problémától szenvedett, amit alultápláltsága okozott. Kórosan sovány volt, a kiszáradás és a kóros májműködés jeleit mutatta, feldagadtak a kezei és a lábai. kezei és lába be voltak dagadva.

Az anya azt mondta a rendőrségnek, hogy a családjuk nyersvegán étrendet folytat. A gyerek csak nyers gyümölcsöt, zöldséget kapott, illetve az anya szoptatta, és a halála előtti héten a kisfiú szilárd táplálékot nem kapott, csak anyatejet.

A szülők még 3 másik gyermeket neveltek, kettőt a férj, egyet a feleség előző kapcsolatából. A férj két korábbi kapcsolatból származó 3 és 5 éves gyermeke is alultáplált volt. Külföldi források szerint a harmadik, 11 éves gyerek a biológiai apjának köszönhetően (akivel rendszeresen találkozik) jobb egészségi állapotban volt a másik kettőnél.

Az anya azt is elmondta a rendőrségnek, hogy a meghalt kisfiú otthon született, orvos egyszer sem látta, és mindegyik gyerekük magántanuló. A pár ellen gondatlanságból elkövetett emberölés, és gyerekek veszélyeztetése a vád.




Brooke Shafer on Twitter

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?