Celeb / Híresség

ByeAlex a p*csába küldte a kritikusait

Befejeződött a válogatók sora az X-Faktorban, kezdődik az élő show kavalkád. A 12 döntős között ott van a 16 esztendős Ruszó Tibor, akit a mentora ByeAlex nem akart a fináléba vinni, de a többiek a nyakába sózták. És aztán készült egy kép… 

 

 

 

 

 




Miközben ByeAlex örömködhetne, hogy új dala a Lombok letarolja a videómegosztót – egy hét sem kellett, hogy egymillió alkalommal nézzék meg – kap szépen egy fotó miatt. A történet egyszerű. Kiválasztott maga mellé két érett(ebb) énekest a döntőkre, de a többiektől megkapta a 16 éves felvidéki Ruszó Tibort, akit amúgy a háta közepére nem kívánt volna, de a többi mentor esküdözött, hogy az év hangjáról van szól.

A roma származású fiatalembert a többiek rá is sózták szépen, így mehet a döntőbe és elkészült a csoportkép. Íme:

Fotó: ByeAlex Facebook
Fotó: ByeAlex Facebook

Szerencsétlen Tibor úgy áll ott a jobb szélen, mint akit oda… raktak. És akkor jöttek is a jogvédők, hogy ez aztán kirekesztés, meg rasszizmus, mert ugye Tibort nem öleli át Alex, sőt a kép szélén van, sőt úgy is néz ki, hogy nem foglalkozik vele a mentor, sőt amúgy sem akarta magával vinni, mert ugye roma…

 

 

 

 

 

 

Az énekes viselte a – beteges – kritikákat, egészen hétfő délelőttig, amikor válaszolt:

De ha valaki azt állítja, hogy én a szakmai döntéseimet rasszizmus okán hoztam meg, az nyugodtan elmehet a p*csába!

Stimmel. És a képről is elmondta a véleményét.

A kép mindent elárul okoskák. Pontosan abból kell megítélni, hogy három ember hajnali háromkor Csilliárd órányi forgatás után, hogy áll össze gyorsan egy képre, amihez már 0 db kedve és hangulata van… Valószínűleg Tibi, aki ekkora érzelmileg és lelkileg is egy elég nagy sokkon ment keresztül, mert majdnem kiesett, aztán továbbjutott, nem nagy kedvel állt egyébként sem neki ennek a képnek. Ez teljesen normális. De ugye azért megbocsájtatok nekem hogy nincs akkora karom hogy három embert össze fogják vele?

Szóval ez most egy olyan hülye hely lett, hogy már ByeAlexet is lehet rasszistázni egy szakmai döntés és egy szerencsétlen kép miatt. Itt tartunk.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?