Celeb / Híresség

Sokat keres az éneklős bakijával Emilio

Az énekes a SzerencseSzombat forgatásán énekelt el halandzsázva egy népszerű slágert, annyira viccesen, hogy felrobbantotta az internetet.

 

 

 

 

 




Apró bakija még nagyobb népszerűséget hozott Emiliónak. Az énekes felrobbantotta az internetet azzal a videóval, amin a SzerencseSzombat forgatásán a híres Get Down On It című slágert énekli. Igen ám, de Emilio nem tanulta meg rendesen a szöveget, így az egész csak egy nagy halandzsa lett.

„Nem akarok magyarázkodni, én vagyok annyira laza zenész, hogy bevalljam: nem néztem meg azt a pár sor szöveget, és elhalandzsáztam az egészet. (…) Volt egy kiesésem, megállhattam volna görcsösen, de nem tettem. Bevállalós csávó vagyok, akinek van humora, ezért végigcsináltam. Én olyat röhögtem magamon akkor. Az dobja rám az első követ, aki nem hibázott már színpadon. (…) Az a legnagyobb, hogy ez a dolog rengeteg bulit hozott nekem. Még az is lehet, hogy ezt a dalt így el is viszem a műsoromba. De nekem is meg kell tanulnom ezt a haju vana dududut” – mondta el a Lokál cikke szerint a TANK TV-nek Emilio

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?