Celeb / Híresség

Nincs vége: az őrjöngő, gitártörő x-faktoros üzent a mentoroknak

VV Soma egy nagyon kellemetlen interjút készített Hörcher Lászlóval, a gitártörő, őrjöngő x-faktorossal. A Való Világ egykori nyertese mostanában ontja magából ezeket a tartalmakat, Loco Panterával, a másik botrányhőssel is emlékezetes videót csinált.

 

 

 

 




 

Mint korábban beszámoltunk róla, az egyik versenyző annyira felidegesítette a zsűrit, hogy először ByeAlex , majd a többi mentor is elhagyta a stúdiót. Persze, az ítészek már jól ismerték Hörcher Lászlót, hiszen idén már negyedszer próbált szerencsét a tehetségkutatóban.

A férfi őrjöngve szidta a mentorokat, akik – nem csoda – teljesen kiakadtak azon, ami történt. A mentorok a elmondták a véleményüket a Blikknek viselkedéséről.

„Intézményes géppuska-celeb vagyok” – ilyen és ehhez hasonló értelmetlenségeket kiabált az utcán a gitártörő László, akivel VV Soma készített egy interjút a szombati válogató után. A különös fugura elmondta, hogy jövőre is elindul az X-Faktorban. Megtudtuk azt is, hogy Gáspár Laci humora nagyon jó, de a modorán van még mit csiszolni. „Hatalmas lelke van, nagyon értékes ember alapjáraton, csak csiszolatlan a stílusa” – mondta a botrányhős a kamerának. Írt egy dalt is róla Gáspár security címmel.

Dallos Bogi mentornak is üzent: Kedvelem. Magácska eddig a legszimpatikusabb Mentor. Ennek örömére feleségül ne vegyelek? – mondta az X-Faktor egyetlen női Mentoráról.

VV Soma teljes videóját itt nézheti meg. Készüljön fel rá,hogy ennyi sületlenséget, érthetetlen hülyeséget rég hallott-látott egyszerre egy 8 perces felvételben. 😊:





 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?