Celeb / Híresség

Balhé – Megszólaltak a mentorok a faképnél hagyott, őrjöngő x-faktorosról

Budapest — Újabb zajos botrány az X-Faktorban!

 

 

 

 

 




Az RTL Klub zenei tehetségkutató műsorában egy versenyző annyira felidegesítette a zsűrit, hogy először ByeAlex (35), majd a többi mentor is elhagyta a stúdiót. Persze, az ítészek már jól ismerik Hörcher Lászlót, hiszen idén már negyedszer próbált szerencsét a tehetségkutatóban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul a férfi nem azzal borította ki Gáspár Laciékat (40), hogy hamisan énekelt, hanem hogy trágárságokat üvöltött a színpadon, őrjöngve szidta a mentorokat – tavaly a csatorna székházából is őröknek kellett kivezetniük. A biztonsági szolgálat munkatársaira idén is szükség volt, ám ByeAlex ezt már nem várta meg. Amint meglátta Lászlót, felállt, majd kivonult a stúdióból.

– Úgy voltam vele, én ezt már láttam háromszor, egyszerűen nem érdekel. Nem volt türelmem ehhez az emberhez, úgyhogy felálltam és kimentem. Megláttam és tudtam, nekem ez nem kell. Elkapott az idegesség, amikor megláttam. Szerintem, amit művel az egész egyszerűen fárasztó és gyenge polgárpukasztás, amire én már nem voltam vevő így negyedjére – magyarázta a Blikknek ByeAlex, aki elsőre még viccesnek találta László viselkedését.

 

 

 




 

 

 

 

– Azt hittem, hogy ő ezzel viccel, de ma már tudom, hogy ezt teljesen komolyan gondolja és ez a legkétségbeejtőbb ebben a dologban. Ráadásul megsértődik, ha rosszat mondok rá. Ő egyébként egy kiváló festőművész és nem értem, miért nem azzal foglakozik.

Társai, Gáspár Laci és Puskás Peti (34) is menekült volna László produkciója előtt, ám Dallos Bogi (22) kíváncsi volt rá, ezért megkérte a mentortársait, ne hagyják őt egyedül. Végül náluk is elszakadt a cérna, amikor az őrjöngő férfi ripityára törte a színpadon a gitárját.

Laci megpróbálta kizavarni őt a stúdióból, ám mivel maradt, a mentorok mentek és csatlakoztak a backstage-ben Alexhez és a műsorvezető Kiss Ramónához, amíg a biztonsági szolgálat munkatársa kikísérte a stúdióból a versenyzőt.

– Bogi még nem ismerte Lacit, ezért is döbbent meg ennyire. Szegényen látszott, hogy megijedt – mondta ByeAlex, aki reméli, a férfi többet nem jelentkezik az X-Faktorba.

Kerestük Hörchert, hogy megtudjuk, szerencsét próbál-e jövőre is, de lapzártánkig nem válaszolt.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?