Celeb / Híresség

Gáspár Zsolt szerint Gáspár Győző gyógyszerfüggő, és elvonóra kéne mennie

Gáspár Győző a napokban azt jelezte Facebook-oldalán, hogy nagyon csalódott, miközben egy testvérekről szóló idézetet posztolt. Bár a bejegyzést azóta eltávolította, testvére, Gáspár Zsolt keserűen reagált rá.

 

 

 

 

 




Győzike testvére nem érti, miért született meg a szóban forgó bejegyzés, hiszen legjobb tudomása szerint kifejezetten jó a viszony közöttük.

Nem is értem mire gondolhatott abban a posztban, hiszen jóban vagyunk. Az igazság az, hogy néha nem tudja mi a show és a valóság között a különbség, ami biztos, hogy a rengeteg gyógyszertől van, amit szed

– magyarázta a Ripostnak, majd hozzátette:

Nagyon féltem őt! Minden nap imádkozom Istenhez, hogy segítsen neki megszabadulni a függőségétől, de hiába. (…) Gyakran beszélek Győzivel arról, hogy bajban van és szeretném, ha bevonulna egy elvonókúrára. De nem olyanra, ahonnan hazajárhat, mert annak semmi értelme. Szerintem legalább két hónapra be kellene záratnia magát, hogy tényleg le tudjon szokni a marokszám szedett gyógyszerekről. Szeretném visszakapni a testvéremet! Azt, aki tíz évvel ezelőtt volt.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?