Celeb / Híresség

Aurelio Facebook-oldalán üzent, miután első fokon börtönre ítélték

A Való Világ korábbi győztesét letaglózta az ítélet, de nem adja fel.

 

 

 





Csütörtökön hirdettek ítéletet Aurelio Caversaccio ügyében, akit emberrablással vádoltak meg.

A vád szerint a Való Világ korábbi győztesét még 2017-ben lopta meg egykori barátja Baján, a pénzt két társával együtt próbálta visszaszerezni. Aurelio ellen azért emeltek vádat, mert bántalmazott és akarata ellenére betuszkolt autójába egy férfit, aki állítólag meglopta őt.

A bíróság a bizonyítási eljárás során nem talált enyhítő körülményt, ráadásul a helyzetét súlyosbítja, hogy korábbi drogügye miatt büntetett előéletű, és feltételesen van szabadlábon.

A bíró első fokon bűnösnek találta a valóságshow-szereplőt:négy év börtönre ítélte, és három évre eltiltotta a közügyektől. A döntés értelmében a celeb legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat.

Aurelio teljesen összetört, arra sem volt képes, hogy meghallgassa az ítéletet, még a kihirdetése előtt távozott az épületből.

A valóságshow-győztes édesanyja azt mondta, el se tudja mondani, milyen fájdalom neki az, hogy az egyetlen gyermeke börtönbe kerül és csak ott láthatja majd.

 

KAPCSOLÓDÓ:


 

 

Miután Aurelio a bíróságon hiába könyörgött sírva a bírónak, az ítélet megszületett, ám ez ellen fellebezni akar. Ezt a Facebook-oldalán jelentette be, ahol röviden üzent a történtek után.

„Jól vagyok. Fellebbezünk. Szeretlek Anya! Isten velem van és lesz! Ámen. Szép napot mindenkinek!” – írta a celeb saját oldalán.

Security Check Required

Ha a fellebbezés nem lesz sikeres, Aureliónak a korábbi felfüggesztett börtönbüntetését is le kell töltenie, azaz összesen több mint 5 évet kell majd rácsok mögött lennie.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?