Egyéb

Visszapattant a tégla a tolvaj arcába, amivel be akarta törni egy kocsi ablakát

A férfi hosszú másodpercekig próbált magához térni, miután a Citroen ablaka nem hagyta magát. A kabaréba illő jelenetet térfigyelő kamera is rögzítette.

 

 

 

Talán még senki nem érezte olyan gyorsan a bőrén a karma törvényét, mint az az angliai férfi, aki október 5-én próbált feltörni egy autót. A Metro cikke szerint a 40 éves wannabe tolvaj a kora reggeli órákban döntött úgy, hogy körbenéz egy udvaron parkoló Citroën Berlingóban – vesztére.

A kapucnis dzsekit viselő férfi minden mozdulatát rögzítette egy térfigyelő kamera.

Az alig egyperces videón jól látszik, ahogy megérkezik a ház előtt álló autóhoz, majd feltehetően körülnéz, hogy tiszta-e a terep. Miután meggyőzödik arról, hogy senki nem figyeli, felkap egy téglát, amit nagy lendülettel hozzávág a kocsi ablakához. Pechjére a termetes tégla azzal a lendülettel pattan vissza az üvegről, egyenesen a férfi arcába, aki komoly fájdalmak közepette elhagyja a helyszínt. A kocsi tulajdonosa egyébként egy kerekesszékes férfi. Martin Craig egészen addig semmit nem tudott az esetről, amíg vissza nem nézte a házba telepített kamerarendszer felvételeit.

A rendőrség még aznap reggel elkapta a tettest, akit az autó megrongálása és bolti lopás miatt állítottak elő.

A kocsinak egyébként néhány karcolást leszámítva semmi baja nem lett.

A mulatságos – és egyben vélhetően nagyon fájdalmas – jelenetet itt lehet megnézni:

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?