Belföld

Levin is a 700 milliós gyógyszer segíthetne – Szabó Zsófi mellé állt és támogatásra buzdít

Nála is sikerülhet összegyűjteni a pénzt, ugyanúgy, mint Zenténél.

 

 

 

 




Mint arról mi is beszámoltunk, egy ritka és súlyos betegséggel küzdő kisfiú, Zente szülei kértek segítséget a közösségi médiában, miután kiderült, hogy a világ legdrágább gyógyszere, a 700 millió forintos Zolgensma gyógyíthatná meg.

Az idő sürgetett, mivel a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő gyerekek csak kétéves korig kaphatják meg a génterápiás készítményt.

A kérés sokakhoz eljutott, és összegyűlt Zentének a teljes összeg, erről a család egy Facebook-posztban értesítette az oldal követőit.

Zente családja a sikeres összefogást követően megosztotta a többi rászoruló, SMA-1-ben, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenvedő gyerek (és felnőtt) képeit, illetve mindegyiküknél azt a számlaszámot, amelyre utalni lehet az adományokat.

Abban a bejegyzésben bukkant fel Levente fotója is.




Levit most Szabó Zsófi is bemutatta Instagramon. A kisfiú ugyanis csak decemberben tölti be a második évét, és úgy gondolják, ami Zentééknek sikerült, talán sikerülhet Leviéknek is, és összegyűlhet a 700 millió forint az ő kezelésére is.

Szabó Zsófi azt írta az Instagram-posztban, hogy még vizsgálják, hogy hatásos lenne-e Levinél is a kezelés, de addig is arra buzdít mindenkit, hogy Levit is támogassák.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?