Celeb / Híresség

10 színész, aki álomtestet akart magának, és meg is csinálta

A színészek számára egy szerepre való felkészülés nem csak arról szól, hogy megtanulják a szöveget és elmondják azt egy kamera előtt. Gyakran hihetetlen átváltozásokon kell átmenniük annak érdekében, hogy jobban meg tudják formálni a filmbeli karakterüket. A következőkben olyan hollywoodi sztárokat láthatsz, akik végső határaikat feszegetve edzettek egy filmszerep kedvéért.

 

 

 

1. Zac Efron

Hosszú utat járt be azóta, hogy kamaszként kifejezetten sovány volt. Hihetetlen átalakulása akkor érte el a csúcspontját, mikor a Baywatch egyik részében vízimentőt kellett alakítania. Hogy ehhez a szerephez megfelelő legyen a teste, extrém alacsony szintre csökkentette a testzsír mennyiségét, és minden felvétel előtt Dwayne Johnsonnal edzett.

2. Chris Pratt

A sörhasát kockahasra cserélte le, miközben 27 kg-ot adott le 6 hónap alatt. Erre a Galaxis őrzői és a Jurassic Park miatt volt szükség, de valószínű, hogy az új kinézetéhez a jövőben is ragaszkodni fog.

3. Paul Rudd

Az akciófilmek nem kevesebbet várnak el a főszereplőiktől, minthogy csúcsformában legyenek az egész forgatás ideje alatt. Hogy legjobb formáját nyújtsa A Hangya című filmben, Paul Ruddnak egy igazán sportos testet kellett kidolgoznia. Ehhez kiiktatott az étrendjéből minden egészségtelen falatot, és intenzíven edzett mindennap egy éven keresztül. Hősnek lenni bizony áldozatokkal jár!


4. Mark Wahlberg

2 hónapja volt felkészülni a Pain and Gain című filmre, melyben egy testépítőt alakított. Méreteiben utol kellett érnie filmbeli partnerét, Dwayne Johnsont. Ennek érdekében 18 kg-ot szedett fel és napi 10-szer étkezett. Bár ebből a tempóból azóta visszavett, kemény munkája még mindig látható.

5. Chris Evans

Mivel már korábban is játszott szuperhőst, Chris Evans egyáltalán nem volt rossz formában. De amikor kiderült, hogy ő lesz Amerika Kapitány, egy újabb szintre kellett emelnie az edzést. A színész még a forgatási szünetekben is csak a táplálkozására és az edzésre figyelt.

6. Ryan Raynolds

Hajnali 4-kor kelt, kick-ass edzést végzett és a kartondoboz diétát folytatta. Ezt a rutint követte mindennap, hogy igazi szuperhős kinézete legyen, és bele tudja magát préselni a Deadpool jelmezébe.

7. Kevin Hart

Miközben sztárkomikussá vált, izomtömege együtt nőtt a hírnevével. Keményen edzett, hogy igazi nagydarab fickó váljon belőle. Végül olyan jó kondícióba került, hogy már maratonokat is le tudott futni. Mindez nemcsak az egészségére volt jó hatással, de valószínűleg a karrierjére is.

 

 

 

 

 

 

8. Jake Gyllenhaal

A Mélyütés című filmben kapott szerepéhez kellett átalakulnia. Annyira elhivatottan edzett, hogy a napi 3 órás edzési rutinját napi 6 órára növelte. Valószínűleg emiatt lett vége a kapcsolatának.

9. Hugh Jackman

Hogy életre keltse a Farkast, Hugh Jackman nagyon szigorú diétához tartotta magát, ami rendkívül magas kalóriabevitelt, valamint a cukor és az alkohol teljes elhagyását követelte meg. Egy napig dehidratálnia is kellett magát minden olyan jelenet felvétele előtt, amiben félmeztelenül szerepelt.

10. J. K. Simmons

Mióta olyan filmekben játszott, mint a Terminátor 5. vagy Az Igazság Ligája, J. K. Simmons teljesen elhivatottá vált az egészséges életmóddal kapcsolatban. A 62 éves színész azóta is a legjobb formáját hozza, kevés hozzá hasonló korú ember mondhat magának ennyi kitartást és ekkora akaraterőt.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?