Celeb / Híresség

Duzzogó tiniből közönségkedvenc lett Evelin

Teljesen átalakította a tévénézők Gáspár Evelinről kialakított képét az Ázsia Expressz. Az egykori nyegle kamaszlány helyett egy talpraesett nő tért vissza a képernyőre, és rengeteg új rajongót szerzett magának.

 

 

 

 




Szinte a szemünk előtt cseperedett fel, élete legérzékenyebb éveit kamera előtt élte le. Nem csoda, hogy Gáspár Evelin sokak emlékezetében kissé hisztis, nehezen kezelhető tinilányként él, aki legszívesebben magára zárta volna a lányszoba ajtaját, amikor családja zűrös hétköznapjairól készült műsor. Az Ázsia Expressz nézőit ezért lepte meg, amikor Evelin 25 éves nőként felbukkant a műsorban, hogy nagybátyjával vágjon neki a nagy kalandnak. Azóta nem győzik dicsérni a közösségi oldalakon, mennyire nyitott, türelmes, emberséges felnőtt lett.

– Decemberben kaptam a felkérést, örültem neki, mert már régen vártam, hogy kiléphessek a komfortzónámból, és megváltoztassam azt a képet, amely az emberekben élt rólam. Zsolt családja eleinte nem örült, hogy több hétig távol lesz, de sikerült megegyeznünk a feleségével, így tudtunk párosként Ázsiába utazni – meséli a Gáspár lány, akit meglepett, hogy máris mennyi szimpatizánst szerzett.

 

 

 

 

 

 

 

– Nem gondoltam, hogy ilyen kedvező visszajelzéseket kapok a nézőktől, mert annak idején engem egy duzzogó, kövér, buta cigány lánynak könyveltek el. Akkoriban nagyon a szívemre vettem a bántásokat, de rájöttem, a lelki szegényeket megtépázza a sors helyettem is. Most megmutathattam az igazi arcom.

– Úgy érzem, az elmúlt években óriási személyiségfejlődésen mentem keresztül a környezetem és az egyetem hatására – meséli, hozzátéve, a forgatás is jó irányba terelte személyiségét. – Zsoltit nem volt mindig könnyű elviselni a nap huszonnégy órájában, de azt gondolom, jól vizsgáztam türelemből. A verseny során megtanultam értékelni mindazt, ami itthon természetes, mint például a víz, az élelem, hogy tető van a fejünk felett. Ma már nem győzök elég hálás lenni, hogy ennyire szerencsés vagyok.

A rászakadt népszerűséggel szeretne felelősen sáfárkodni.

– Szeretnék példát mutatni a cigányságnak, mert úgy gondolom, hogy akaraterővel bármit el lehet érni nemtől, vallástól és népcsoporttól függetlenül.

– Miután a családom adócsalás gyanújába keveredett, légüres térbe kerültem, egyetlen munkahelyre sem akartak felvenni, de a mű­sor után máris kaptam né­hány munkaajánlatot. De jelenleg úgy érzem, nem szeretnék civil szakmában elhelyezkedni, in­kább a médiában próbálok érvényesülni.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?