Celeb / Híresség

Fordulat jöhet L. L. Junior idősebb fiának láthatása ügyében

Ellentmondásos hírek jelentek meg arról, hogy L.L. Junior és volt felesége megállapodtak-e egymással, hogy békésen rendezik az ügyeiket, vagy sem – írta meg az Origo.

 

 

 

 

 

 




L.L. Junior és volt felesége, Hopp Csilla kisebbik fiát, a hároméves Dávidkát augusztus 31-én halálra gázolták Zuglóban. A kisfiút múlt hét pénteken temették el a Fiumei úti temetőben.

„Nincs arra szó, amit ilyenkor egy anya érez, ezt nem lehet megfogalmazni. Főleg, hogy ott voltam, végignéztem a kisfiam halálát” – árulta el Hopp Csilla a Borsnak.

Az Origo megkereste L.L. Junior ügyvédjét, Mester Csabát, aki azt mondta, „hogy a rapper nem akarja megakadályozni, hogy a gyereke és az anyja találkozzanak.” Az ügyvéd azt is elmondta, hogy Hopp Csilla érthető módon traumatizált lelki állapotban van, ezért a zenész felügyelt kapcsolattartást kért.

Ez azt jelenti, hogy szakemberek jelenlétében találkozott az anya a fiával.

„Nyilván megviseli változatlanul, hiszen nagyon friss a dolog, de mentálisan, testileg-lelkileg erős. Arra összpontosít, hogy minél jobban tudja tartani a kapcsolatot Lacikával” – mondta el a portálnak Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

A szakember azt is hozzátette, hogy a két szülő még nem állapodott meg, most átgondolják a végleges döntésüket, de egyelőre mindketten a magukénak akarják a kisfiút.

„Ami biztos, hogy a temetés óta tettek egymás irányába gesztusokat. Csilla leszedte azt a posztot, amit L.L. Junior sérelmezett” – tette hozzá az ügyvéd.

 

 

 

 

forrás: atv.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?