Celeb / Híresség

Vasvári Vivien: „Igen, gazdag vagyok”

Facebook-oldalán az édesanya arról írt, mennyire szereti a kislányát, Arianát és kisfiát, Edwardot.

 

 

 

 

 




Vasvári Vivien számára látszólag fontos, hogy minden lehetséges fórumon tudassa, milyen gazdag, és követői talán éppen azért szeretik.

Közösségi oldalán gyakran hatalmas márkajelek jelzik a ruháin, hogy megengedheti magának a drága darabokat és gyakran posztol utazásairól is.

Hogy így van-e, vagy sem, nem tudni, ám annyi biztos, hogy a hírek szerint párjával éppen azon egyezkednek, ki fizesse ezek után közös albérletüket. A napokban derült ki, hogy Fecsóval válnak, annak ellenére, hogy még csak tavaly nyáron volt az esküvőjük.

Vasvári Vivien újra arról beszélt, mennyire gazdagnak érzi magát, ám most nem az anyagiakra utalt, hanem arra, hogy gyerekei aranyozzák be minden egyes napját.

 

 

 

 

 

 

Facebook-oldalán az édesanya arról írt, mennyire szereti a kislányát, Arianát és kisfiát, Edwardot, és pusztán azért, hogy ők vannak neki, gazdagnak érzi magát.

„Igen, gazdag vagyok! Tudjátok, miért? Mert van két egészséges, gyönyörű gyermekem! A szeretetem nem törli ki a hibáitokat majd. Nem tud megóvni attól benneteket, hogy elessetek. Nem tud megvédeni a csalódásoktól és kudarcoktól. De mindig a legjobbat akarom nektek!

És ugyan a legjobb nem mindig a legkönnyebb, én azon leszek, hogy ösztönözzelek és segítselek benneteket! Több ezer formája van a szeretetemnek, de egy biztos: soha nem fog megváltozni” – írta Vasvári Vivien.

 

Igen gazdag vagyok! 🙋🏼‍♀️ Tudjátok miért? Mert van két egészséges gyönyörű gyermekem! 🙏🏻 A szeretetem nem törli ki a…

Posted by Vasvári Vivien hivatalos oldala on Monday, September 9, 2019

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?