Celeb / Híresség

Vasvári Vivien ezért válik – Fecsó egy ideje nem is él a családjával

Vasvári Vivien és Fecsó egy év házasság után úgy döntött, elválnak.

 

 

 

 




 

Bombaként robbant Vasvári Vivien posztja, amelyben azt tudatta, hogy férjével, Szegedi Ferenccel, Fecsóval szétmentek. A részletekről a továbbiakban nem kíván nyilatkozni, a jövőben két gyermekére, az ötéves Arianára és a másfél éves Edwardra koncentrál.

„Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. (…) Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel” – olvasható az Instagram-bejegyzésben.

Vasvári Vivien a Fecsóval közös fotókat is törölte az Instagramjáról. Arról, hogy egy év házasság és négy közös év után mi vezetett a különváláshoz, csak szűkszavúan nyilatkozott a Blikknek. A 28 éves sztár azt mondta, a kapcsolatuk többször is volt mélyponton, de ő mindig harcolt, és esélyt adott annak, hogy együtt tudjanak élni, de mostanra be kellett látnia, ez nem megy.

Vasvári Vivien 2018. július 15-én mondta ki a boldogító igent a 11 évvel idősebb, építészmérnök Fecsónak egy budapesti ortodox székesegyházban, a lakodalmat pedig, amit a nézők

 

 

 

 

 

 

 

a Feleségek luxuskivitelben különkiadásában láthattak, július 21-én tartották. Nemrég ünnepelték első házassági évfordulójukat: egy hétre Horvátországba utaztak, de a problémáikat itt sem sikerült megoldaniuk.

– A nyár elején is volt egy mélypont, amikor azt hittem, nincs tovább,

MÉGIS ADTAM MÉG EGY UTOLSÓ ESÉLYT FECSÓNAK. VÁRTAM, HOGY MEGVÁLTOZZON, DE NEM SIKERÜLT.

– Már nem élünk együtt, de ennél többet nem szeretnék mondani. A válási papírokat még nem adtuk be, de a napokban erre is sor kerül majd. Remélem, sikerül mindent békésen megoldanunk.

Vasvári Vivien a jövőben két gyermekére kíván koncentrálni, számára az a legfontosabb, hogy Ariana és Edward boldogok legyenek.

– Szeretnék boldog lenni, és ami a legfontosabb, azt szeretném, ha a gyermekeim, Ariana és Edward is boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus környezetben nőnének fel. Új életet akarok kezdeni a kicsikkel. (…) A gyerekek a legfontosabbak nekem, és hogy ők minél kevesebbet érezzenek abból, ami történik. Fecsóval mindig is összeköt minket csodás kisfiunk, Edward, de az útjaink elválnak.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?