Érdekes

Itt a friss toplista a világ leggazdagabb embereiről: Bill Gates már csak a harmadik

Nagyon sokáig ő állt az élen, idén viszont a dobogó második fokáról is letaszították.

 

 

 

Hosszú évekig a Microsoft alapítója volt a világ leggazdagabb embere, egy ideje azonban már nem ő az első. Azért így se kell sajnálni: Bill Gates vagyonát jelenleg 107 milliárd dollárra becsülik – írja a CNN.

Mindazonáltal az összetett toplistán ez már csak a harmadik helyre elég. Az Amazon alapítója, Jeff Bezos egy ideje már átvette tőle a vezetést, és ezt idén is megtartotta, annak ellenére, hogy a világ legdrágább válásán van túl.

Mint azt megírtuk, 38 milliárd dollárba fájt neki az osztozkodás feleségével, de még így is ő maradt az élen: 125 milliárd dollárra becsülik a megmaradt vagyonát.

Ezúttal a többek között a Louis Vuitton, a Christian Dior, a Givenchy és a Dom Perignon luxusmárkák tulajdonosa, a francia Bernard Arnault is megelőzte Gatest: az ő vagyonát 108 milliárd dollárra becsülik, ami a második helyre volt elég.

Az üzletember egyébként a Notre Dame-i tűzvész után 224 millió dollárt ajánlott fel a katedrális újjáépítésére – az egész összeget elnézve ez is csak aprópénznek tűnik…

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?