Állat

Agyondobálták a kardhalat a strandolók, mert cápának nézték, amikor a part közelébe úszott

Csak azért közeledett a strand felé, hogy világra hozhassa az utódjait, de a fürdőzők azt hitték, rájuk feni a fogát, ezért rátámadtak. Nem élte túl a dobálózást.

 

 

 

 

Elpusztult egy vemhes kardhal, miután a tengerben fürdőzők cápának nézték és rátámadtak. Az eset a görögországi Kalkísz városában történt, az Évia szigeten.

A tudósítások szerint

az állat azért úszott közel a strandhoz, hogy a sekély vízben hozhassa világra az utódait, ám amikor kiszúrták őt az emberek, azt hitték, hogy egy cápa közelít feléjük. Többen pánikba estek, de miután látták, hogy egy ártalmatlan kardhal úszkál a vízben, elkezdtek mindenfélét hozzádobni, főleg köveket.

Videó is készült arról, hogy többen próbálták elűzni az állatot a közelből, amely zaklatottan menekült volna, de többször is eltalálták. A háttérben lehet hallani, ahogy néhányan nevetnek a jeleneten, sőt biztatják a dobálózókat, míg egyesek inkább csak kameráztak a telefonjukkal.

Végül addig bántották a megzavarodott kardhalat, amíg az el nem pusztult a benne lévő ikrákkal együtt.

A videó láttán rengetegen felháborodtak a történteken.

 

 
 

 

Számos felháborodott és értetlenkedő komment érkezett azoktól, akik elszörnyedtek a videó láttán:

“Ezt látva úgy érzed, szégyelled, hogy emberek vagy.”

“Egyesek még mindig a kőkorszakban vannak…”

“Ugyanezt kellene tenni ezekkel a szörnyű emberekkel.”

“Mi a fene van manapság az emberekkel?”

“Ez annyira gusztustalan! Azok az emberek betörtek annak a szegény kardhalnak az életterébe, és ezután még ezt gondolják, hogy oké, ha megölik.”

“Micsoda szégyenletes és tudatlan idióták!”

“Ettől felfordul a gyomrom. Ilyenkor mindig azon gondolkozom, hogy ha ezek az emberek képesek voltak állatokat bántalmazni, vajon ugyanezt tennék-e egy sérülékeny emberrel, ha lenne rá alkalmuk…”

“Kár, hogy nem egy gyilkos cápa volt…”

“Akkor bezzeg mekkora felháborodás lenne, ha egy nő elmenne a kórházba szülni, és valaki odamenne és elkezdené kövekkel dobálni. Nem csak megltek egy nőstény kardhalat, de valószínűleg sok kis halat is. Barmok…”

 

 


 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?