Celeb / Híresség

11 év után váratlanul távozott a TV2 sztárja – Elárulta az igazi okát

Cseke Katinka a Mokkában beszélt róla, miért száll ki a Jóban Rosszban sorozatból.

 

 

 

Pénteken derült ki, hogy Cseke Katinka 11 év után távozik a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából. A színésznő azóta rengeteg üzenetet kapott. A csatorna reggeli műsorában megnyugtatott mindenkit: azért, mert Bodolai Böbét kiírták, a Bodolai család maradék tagja vagy tagjai továbbra is szerepelni fognak Csillagkút történéseiben. Azt is elárulta, mi az igazi oka annak, hogy kiszáll a csatorna napi sorozatából.

Cseke Katinka azt mondta, körülbelül egy évvel ezelőtt komoly változás indult el benne. Az egyik ilyen, hogy akkor kezdett el erőteljesen fogyni, aminek következtében 30 kilót adott le. A másik, hogy a Jóban Rosszban sorozatban 37 évesen kezdett el forgatni, most 48, és egyre inkább azt érezte, hogy az eltelt 11 év alatt a karaktere, Böbe elkezdett eluralkodni rajta, és beskatulyázta.

Cseke Katinka a Jóban Rosszban duci Böbéjeként és 30 kilós fogyása után.

 

 

 

 

– Elkezdtek a nézők csak ezzel azonosítani, ezzel a hangos, vircsaftos, kiabáló asszonysággal. Azért végeztem el a Színművészetit, hogy nagyon sok karaktert játszhassak.

SZERINTEM BENNEM SOKKAL TÖBB MINDEN VAN, DE ANNYIRA ERŐS A SOROZATBELI KARAKTEREM, HOGY NAGYON NEHEZEN KAPOK MÁSHOL MUNKÁT.

Volt egy igazgató, aki azt mondta: „Kati, én nagyon szeretlek, tanítottalak az egyetemen, és nagyon tehetségesnek tartalak, de meg kell küzdenem azzal, hogy bejössz mondjuk egy Csehov-darabban, és bejön Bodolai Böbe” – árulta el a Mokkában.

Cseke Katinka hozzátette: Böbe karakterének és az azzal járó ismertségnek rengeteget köszönhet, így például a 2013-as Nagy Duettben való szereplést, amit Kökény Attilával meg is nyertek, vagy a 2017-es Ázsia Expresszt. Tisztában van vele, hogy ezekbe a műsorokba nem hívták volna, ha nem lett volna országosan ismert Böbeként.

cseke-katinka

 

 

 




 

 

– Böbe az én örök társam marad, és én nagyon-nagyon hálás vagyok neki. A producereimnek is, mert visszavárnak: nem halok meg! Én Böbét átöleltem, megköszöntem neki mindent, és azt mondtam: Böbike, én Cseke Katinka vagyok, egy színésznő, most egy picit engedjük el egymás kezét. Szeretnék filmekben, színházban játszani, gyerekekkel foglalkozni. Lehet, hogy csinálunk egy színiiskolát, ami nem színészképzés lesz, hanem blokkoldás, személyiségfejlesztés. Tele vagyok tervekkel – osztotta meg a nézőkkel.

Amikor 2008-ban felkérték Bodolai Böbe szerepére, éppen egy nehéz időszakot élt meg: akkor költözött el tőle a férje, és maradt egyedül a hétéves kislányukkal. Úgy érezte, a semmi földjén áll, ezért a világ legboldogabb emberének érezte magát, amikor jött a sorozatban szereplés lehetősége, de most szeretné az életét más irányba terelni – többek közt a bulvárlapokban sem szeretne a jövőben szerepelni.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?