Életmód

21 édesanya, aki mellett véget nem érő nevetés az élet

Egy családban legtöbbször mindig az édesapáknak jut a humorosabb, mókásabb szerep, hiszen míg az édesanyák a gondoskodó, olykor szigorú szülőt próbálják megtestesíteni, addig az apukák legtöbbször úgy viselkednek, mint egy rosszcsont nagy testvér. Ez persze nem jelenti azt, hogy az édesanyáknak ne lenne kiváló a humorérzékük, sőt…ha kiengedik azt, olykor még az apukák poénjainál is nagyobbat képesek durrantani… 😛

 

 

 

 

1.  Touché… 😀
Anya nincs humorérzéked
2.  ,,A Jehova tanúi becsöngettek anyámhoz, aki ahelyett, hogy elküldte volna őket…befogta őket dolgozni…” – mekkora forma a mama…😂
3.  ,,Anyám azt mondta, hogy ő már akkor tudta, hogy meleg vagyok, mielőtt tényleg az lettem volna. Nevettem egy jót, de nem értettem, hogy miért mondja ezt…aztán megmutatta ezt a régi gyerekkori fotót.”

 

 

 

 

 

 

4.  A karácsonyi partira mindenkinek egyen-nyakkendő dukál…természetesen anyuka varrta őket… 😀
5.  ,,A gyerekeink beszélni szerettek volna a Jézuskával, hogy elmondják neki, mit is szeretnének karácsonyra. A lökött feleségem azt mondta nekik, hogy a talpamon keresztül tudnak ,,telefonálni” neki, szóval erre ébredtem a délutáni alvásomból…”
6.  ,,Édesanyám így csomagolta be a bátyám szőnyegét karácsonyra.”
7.  Kellemetlen. 😀
Anya és a gumi haha üzenet
8.  ,,A bátyám elutazott külföldre dolgozni, de hogy ne hiányozzon a családi összejövetelekről, ezért anyám kinyomtatta őt életnagyságban. Ha ez nem lenne elég, ráadásul úgy is bánik vele, mintha élő személy volna.”
9.  ,,Na, szóval…anyám ritkán iszik, de akkor bizony meglátszik rajta. Legutóbb amikor berúgott egy fél pohár bortól, (!) növekvő sorrendbe rendezte a krumplikat és majd megszakadt a nevetéstől.”
10.  ,,Anyám félbetört egy kést főzés közben, szóval a legjobbnak látta, ha küld nekem egy ilyen képet…”

11.  Nagyon cseles a mama… 😛

Kamu autó

 

 

 

 

 

 

12.  ,,A kisfiunk azt játszotta az IKEA-ban, hogy ő egy asztronauta. Mivel egyedük ritkán megy űrhajós az űrbe, ezért természetesen a feleségem is beszállt a játékba.”
13.  A kérdés, ami mindenkit izgat… 😀
Micike tudni szeretné az óvszert
14.  ,,Múlthéten kollégiumba költöztem, és anyám a lelkemre kötötte, hogy csak abból a pohárból ihatok sört vagy más alkoholt, amit ő csomagolt nekem…kösz, anya!”
15.  ,,Édesanyám…”
Van valami terved ma estére
16.  Amikor anyuka szabadnapos és egész nap csak a macskával van otthon, kettesben… 😀
17.  ,,Édesanyám készítette ezt az ajándékot, a feleségem születésnapjára. A kislányunk hangulatingadozását hivatott bemutatni.”
18.  ,,Kevés édesanya köt sapkát és sálat a macskának télre…az enyém igen.”

 

 

 

 

 

19.  ,,Na, szóval…meleg vagyok. Egyik nap édesanyám ezt a gyerekkori képet küldte nekem, majd megkérdezte: emlékszel még fiam az első kolbászodra?”
20.  ,,A testvéremmel megpróbáltuk megszívatni édesanyánkat, így amíg ő bement a házba valamiért, gyorsan eljátszottuk, hogy ránk esett a gerenda. Ahelyett, hogy aggódni és sírni kezdett volna, elővette a telefonját és készített rólunk egy képet.”
21.  Mennyit készülhetett rá, hogy ezt elsüsse…😂

Mit jelent az I dont know

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?