Celeb / Híresség

‘Gyilkosság miatt’ rendőrt hívott a lány, aki YouTube-videón zokogta tele a világot, mert törölték az Instagramról

Jessy Taylor influenszer szerint a törléssel ugyanis őt ‘megölték.’ A videót, amin azt sorolja, hogy ő bizony nem megy el rendes, nyolc órás állásba, eddig 1,3 millióan látták.

 

 

 

 

Jessy Taylor esetéből egyértelműen globális, közösségi médiahiszti lett. Az amerikai lánynak több, mint 100 ezer követője volt az Instagramon, amikor egyszer csak, épp egy videója vágása közben törölték a profilját. Jessy nem tudja az okát, de arra gyanakszik, hogy a követői közül sokan jelentették őt a közösségi oldal központjába, és a moderátorok bántak el így vele. Azóta „visszacsempészett” néhány fotót, ő az:

make me a priority ?
A dologban nem is ez az érdekes, hanem ami a törlés után jött. Jessy kitett egy 3 perces videót a YouTube-ra, amit gyakorlatilag végigzokog és végigőrjöng.

“Egy senki vagyok a követőim nélkül, egy senki vagyok! Az Instagramon akarok lenni! Minden bevételemet online szerzem, influenszerként, ha ezt elveszítem, az egész életem tönkremegy. Tönkretettétek az életemet!” – mondja. Aztán azt is hozzáteszi:

 

 

 

 

“Azért nyomtatok fel, mert nem akarok olyan lenni, mint az emberek 90 százaléka? Nem akarok rendes, 9-5-ig tartó munkát, különben sem értek semmihez, egyetemre sincs pénzem, és nem azért élek Los Angelesben, hogy rendes munkám legyen!”

Ez még mindig semmi. Jessy ezek után állítása szerint a rendőrséget is kihívta, mert véleménye szerint ami történt, az „gyilkosság”. A rendőrök ki is mentek, és megnyugtatták, hogy az Instargamról törlés a közösségi oldal szíve joga, és nem minősül bűncselekménynek, bármennyire is megsemmisülve érzi magát Jessy.

 

 

 

A reakciók persze meglehetősen megosztottak voltak. Akadt, aki sajnálta a lányt, de ez a kirohanás többeket inkább kiakasztott. Főleg amikor megtudták, hogy Jessy állítólag évi félmillió dollárt (több, mint 140 millió forintot) keresett influenszerként.

“Azért hisztizik itt, mert törölték az Instagramról? És ebből így megélt? Na, gyönyörű példát mutat a millenial-generációnak…”

“Ki ez a Jessy Taylor, és milyen hatással van az én életemre, hogy ennyire fontosnak tartja magát?” – kérdezte egy másik hozzászóló.

Jessy angol nyelvű videóját itt nézheted meg:

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?