Celeb / Híresség

ÉNB Laliból műsorvezető lesz, és nem is akármilyen műsorban láthatjuk majd

Az RTL Klub új reality sorozatot indít, melynek a házigazdája az Éjjel-Nappal Budapest híresen hírhedt szereplője, Lali lesz. Már csak emiatt is érdemes lesz odakapcsolni a műsorra, hát még ha megtudja, hogy milyen show-val is készül a kereskedelmi csatorna…

 

 

 

Az említett reality, a Love Island az angol ITV találmánya, melynek lényege, hogy a „szerelem szigetére” száműzött, külvilágtól elzárt szigetlakóknak párt kell alkotniuk egymással, ha nem akarnak kiesni. Igen, trópusi környezet, párokba kell rendeződni, az Éden Hotel is ilyen, de ezt most úgy hívják, hogy Love Island. Apró különbségek adódnak, mint mondjuk egy Konyhafőnök és egy Masterchef esetében, de attól még a két műsor alapja ugyanaz.

Az Éjjel-Nappal Budapest után a Szenzációs Négyesben is feltűnő Lali lelkesen várja az új kihívást:

Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez számomra. Úgy gondolom, manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját – nyilatkozta.

 

 

 

 

 

 

 

A reality loveshow 2005-ben debütált Angliában. Az első évadban celebek voltak. Volt belőle még egy szezon, de igazán 2015-ben talált magára a reality. Eddig lement belőle négy évad, de már jön az ötödik is. A Love Island már megjárta Németországot, az USA-t és Ausztráliát is, plusz 2018-ban még BAFTA-díjat is kapott a sorozat. Szóval lehet, hogy trash reality, de azok közül is az egyik legjobb. Tessék, a Time is elég szépeket ír róla.

Mit kell még tudni?

A MAGYAR VERSENYZŐK 20 MILLIÓ FORINTOS FŐDÍJÉRT VERSENYEZNEK MAJD.

Ha nem tud megálljt parancsolni az önben rejlő exhibicionizmusnak, vagy csak meg szeretné nyerni a 20 millió forintot, itt már jelentkezhet is a műsorra.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?