Belföld, Celeb / Híresség

Üvegpohárral dobták meg Lil G-t a szegedi fellépésén

Az illetőt azonnal kitiltották a klubból.

 

 

 

Csütörtök hajnalban a szegedi JATE Klubban adott koncertet Lil G és Nemazalány, sajnálatos módon az egyik vendég egy üvegpohár eldobásával fejezte ki a nemtetszését a performansszal kapcsolatban, az illetőt azonnal kitiltották.

A pohár hajnal 2 magasságában repült, majd talált, méghozzá Lil G vállát. Az elkövetőt 6 percen belül megkereste és eltávolította a biztonsági szolgálat, később határozatlan időre ki is tiltották.

 

 

 

A klub az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

„A mai napon hajnali 02:03 perckor a JATE Klubban egy vendég a nézőtérről egy üvegpohárral megdobta a Nemazalány-LilG rap duó egyik tagját. A biztonsági szolgálat 6 percen belül megkereste és a klub területéről eltávolította az elkövetőt. A JATE Klub elkötelezett híve a kulturált szórakozásnak és semmilyen esetben nem ad teret az ez irányú garázdaságnak. A kamera felvételek alapján a pohárt dobáló vendég a jövőben semmilyen programon, koncerten, délutáni, esti és éjszakai rendezvényen sem vehet részt határozatlan ideig.

Elítéljük a vandalizmus, a károkozás és a nők elleni tiszteletlen viselkedés minden formáját és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a jövőben ilyen és ehhez hasonló cselekmény ne történhessen a klub területén. A mai napon egyeztetünk a duó menedzserével, amennyiben feljelentést kívánnak tenni az ügyben, mindenben a segítségükre leszünk. Ezúton kérünk elnézést a pohárt dobáló vendég nevében a Nemazalány-LilG rap duótól, bízunk benne, hogy ez egyszeri és rendkívüli eset volt, amely soha többet nem fog megtörténni a JATE Klubban és más szórakozóhelyen/fesztiválon/fellépésen sem.” 

 

 

 

 

 

Lil G és Nemazalány a Petőfi Sándor című pop-rap dallal lettek ismertek, Youtube-on több milliós nézettséget generálnak a dalaik, de kapnak bőven hideget is, nemrég például Siska Finuccsi kritizálta Lil G-t egy interjúban. Mégis a támadások eddig megmaradtak a verbális szinteken, ez az első, hogy fizikai agresszió történt a duóval szemben, és reméljük egyben az utolsó is.

Lil G Instagram Story-ban reagált az esetre, posztjaiban arról ír, hogy nem érdemli meg, hogy bántalmazzák, de nem haragszik, csak csalódott és sértett. „Csak zenéni szeretnék csendben magamnak, és a brigádomnak, aki nem szeret nem probléma csak hagyjon békén!” – írta, majd azzal zárta, hogy a következő dalának megjelenése után kicsit visszavonul átértékelni a dolgokat, valamint pihenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?