Celeb / Híresség, Hírek

Lelőttek egy embert a meggyilkolt Nipsey Hussle rapper temetésén

Négyen sérültek meg az utcán kitört lövöldözésben, egyikük nem élte túl a támadást.

 

 

 

 

Döbbenetes dolog történt Nipsey Hussle amerikai rapper temetésén. Mint azt korábban mi is megírtuk, lövöldözés tört ki az utcán annál a Los Angeles-i ruhaboltnál, amely a rapper tulajdonában volt.

Három embert lőttek meg, az állítólag véletlenül ott tartózkodó rappert három lövés érte, a kórházban belehalt sérüléseibe.

A 33 éves, Los Angelesben született afro-amerikai Hussle – akinek eredeti neve Ermias Asghedom – az Egyesült Államok egyik legismertebb zenésze volt, az idén Grammy-díjra is jelölték.

 


 

 

 

A ruhaboltot 2017 júniusában nyitotta meg, és tavaly szeptemberben már történt késelés és lövöldözés az üzletnél. A rendőrség azonban eredmény nélkül zárta le az ügyet, mert a bűncselekménynek nem voltak áldozatai, és a szemtanúk nem voltak hajlandók együttműködni a nyomozókkal. Így az elkövető személyére sem derült fény.

 

A temetést csütörtökön tartották Los Angelesben, ahol olyan hírességek is tiszteletüket tették, mint Snoop Dogg, Barack Obama és Stevie Wonder. Az ezt követő megemlékezen pedig Beyoncé, Jay-Z, Kendrick Lamar és 50 Cent is ott volt.

Több száz ember sorakozott fel az utcákon is, ahol a rapper koporsóját szállították gyermekkori otthona és más, számára fontos helyszínek felé – írja a CNN.

Ekkor történt a tragédia: a 103-as és a Main utcák sarkánál lövöldözés tört ki, amiben három fekete férfi és egy fekete nő sérült meg, mindannyian 30-50 év körüliek. Egyikük olyan sérüléseket szenvedett, hogy nem is élte túl a támadást

– közölte a Los Angeles-i rendőrőrs vezetője, Michel Moore a Twitteren.

A lövöldözők egy szürke Hyundai autóból nyitottak tüzet az áldozatokra.

„Meg kell állítanunk ezt az érzéketlen erőszakosságot”

– írta Moore bejegyzésében.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?