Életmód

Még nagyobb melleket akar a dögös modell, pedig már repedezik a bőre a plasztikától

A 26 éves nő azt mondja, nem akarja, hogy látsszon rajta, hogy már van gyereke, mert nem neki való az ‘anyatest’. Szerinted?

 

 

 




Ava Van Rose (eredeti nevén Bridget Byrne) mindent megtesz azért, hogy Írország „legemlékezetesebb” híressége legyen, akit mindenki ismer, elsősorban a szépsége miatt.

A modell már számtalanszor feküdt kés alá ennek érdekében: kétszer műtette meg a melleit, kétszer a fenekét, egyszer-egyszer pedig zsírleszívást végeztetett a hátán és a hasán. Ezzel azonban nem elégszik meg, újabb mellplasztikával szeretné még látványosabbá tenni a kebleit.

 

 




Todays mood ? Caption this ????? #gorgeous #glamourmodel #restingbitchface #realitystar #brunettegirl #boobs #booty? #irishfitfam #ireland #irish #queen #instagramers #instagramhub #instafamous
A 26 éves nő az amerikai Botched című tévéműsorban elmondta, hogy nem egy „átlagos r.banc” akar lenni, hanem mély benyomást szeretne az ír celebek között.

Rose-nak már van három gyermeke, de nem akarja, hogy látszódjon rajta, hogy már többször is szült.

„Nem akarok úgy kinézni, mint egy anya, és hogy látszódjon rajtam, hogy már van gyerekem. Az ‘anya test’ szerintem nem vonzó, ez nem nekem való. Nem vagyok begyöpösödött. Karcsú és szép vagyok, és azt akarom, hogy ez így is maradjon”

– jelentette ki.

 

 




 

 

Ava elárulta, hogy a sok műtéttől már elkezdett repedezni a bőre a mellénél, de ez nem állíta meg abban, hogy újabb plasztikának vesse alá magát. Fontos számára, hogy a teste jól nézzen ki, hiszen modellként mindig fotózzák, és ő is szeret magáról képeket csinálni.

 

 

 

Ez látszik is az Instagram-oldalán, ahol bátran mutogatja bájait:
Bitch never left but im back at ? #goddess #glamourmodel #brunettegirl #latexfetish #fur #liveyourlife #outfitoftheday #queenb #realitystar #restingbitchface #facts?

 





 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 



Turkish bath and massage 👑💕 #turkey #turkishbath #massage #glamourmodel #glam #queen #live #liife #lifeisbeautiful #travel #beautiful #brunette #tanned #sexy #love #happy #onelife #jetsetter #lavish #lush #luxurylifestyle #luxury #irish #instago #instagram #instafamous #instabaddie #instabeauty #

Ava Van Rose Official 👑 (@avavanroseofficial_) által megosztott bejegyzés,




Gotta love it ???? #godess#glam#glamourmodel#diamond#sexy#plasticsurgery#humpday#highlife#love#louboutin#instavideo#instagramhub#instabeauty#instgood#instadaily

Life is good happy girl?????? #glamourmodel#glam#love#hermes#designer#brunette#botox#lipfillers#plasticsurgery#happy#insta#instagood#instagram#irishgirl#followforfollow#
 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?