Igaz történetek, Kreatív

Évekig készült nagyapja születésnapjára, hogy nem mindennapi ajándékkal lephesse meg

Cameron Dedman egy teljesen átlagos amerikai fiatal, aki úgy döntött, hogy nem mindennapi ajándékkal szeretne kedveskedni nagyapja 81. születésnapjára. A fiú ezzel szerette volna megköszönni az idős férfi családjáért tett fáradozásait, és bár még saját autóját is el kellett adnia, hogy a meglepetés elkészülhessen, a végeredményt elnézve bátran kijelenthetjük, hogy megérte.

 

 

 

 




1. Mindenekelőtt tudni kell, hogy a nagyapa álma mindig is egy 1957-es Chevrolet Bel Air volt, ám mivel akkoriban ez volt a Chevrolet legdrágább autója, ezért sosem engedhette meg magának.2. A jó állapotú 57-es Bel Air-ek ára azóta csak még magasabbra kúszott, ezért az unoka azt határozta el, hogy vesz egy ütött-kopott darabot és felújítja.3. Az unoka csodálatos munkát végzett a rozsdás Chevrolettal, amit a nagyapa reakciója is jól tükröz, aki nem bírta visszatartani a könnyeit örömében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Az alábbi képeknek hála pedig egy kicsit mi is körbe járhatjuk és megcsodálhatjuk ezt az egészen pazar, hibátlanul felújított 1957-es Chevrolet Bel Air-t.





 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?