Érdekes

17 furcsa pillanat, amit nem lehet szavakkal leírni, egyszerűen látni kell

Naponta több millió új fotó jelenik meg az interneten. Csak 2017-ben például egyes számítások szerint az Instagram felhasználók 46 ezer kép/perc sebességgel töltötték fel a fotókat, és akkor ez még csak az Instagram. Ennyi fénykép között pedig akaratlanul is akadnak olyan ritkaságok, melyek a rajtuk található furcsa és szokatlan pillanatokkal újra és újra felkeltik az emberek érdeklődését. Ezek közül gyűjtöttünk most össze 17-et.

 

 

 

 

 
1. Egy újabb bizonyíték, hogy a macskák folyékony halmazállapotúak.2. És akkor jegyezd meg, hogy melyik volt a tiéd.3. A nagyvilág küszöbén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Kell ennél jobb motiváció?! (felirat: most már haza mehetsz)5. Mindig jobb társaságban jógázni.6. A kamerabeállítás miatt szinte teljesen láthatatlanná vált a pohár a sör körül.7. Kétfejű albínó kaliforniai királysikló.
8. Brutális parajelenség történhetett, ha a Winchester testvérek és a Scooby-Doo csapat egyszerre kellett a probléma megoldásához.9. Mandarinréce felülről.10. Kerekeken guruló kávézó.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

11. Egy piton, ami lenyelt egy cipőt, ezért súlyos életmentőt műtétre volt szüksége. U.i.: túlélte.12. Orrvakarásra kifejlesztett eszköz az űrhajós szkafanderekben.
13. Pingvin-paradicsom.14. Naplemente az oroszországi Kolostor-tónál, virágzó tündérfátyolok közepette.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

15. Olyanok, mint a nyulak, csak nagyobbak.16. Láttál már virágzó kávét? Íme.17. Végezetül egy kutyus, akit a közösségi oldalakon csak ,,húsgolyó” néven emlegetnek az emberek…😄

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?