Egyéb

Drága fiam! Ha ilyen a nő, akkor soha ne kérd meg a kezét:

A sok mindent megélt, tapasztaltabb idősek tanácsaira nem árt odafigyelni. Hallgassuk meg idősebb rokonainkat, hiszen nagyon sok mindent tanulhatunk tőlük. Megtudhatjuk, hogyan lehet kiegyensúlyozottabb az életünk, a párkapcsolatunk.

 

 

 

 

Az alábbiakban egy idős, és tapasztalt férfi tanácsait olvashatjuk, aki segítséget nyújt minden házasulandó, vagy már házasságban élő férfi számára.

 

 

Drága fiam!

1.Ha állandóan csak költekezel egy nőre, de ő ebből a sok pénzből semmit nem tesz félre, akkor jobb, ha tudod, hogy nem ajánlom, hogy elvedd őt feleségül.

2.Egy nő lehet jó feleség számodra, lehet jó anya a gyerekeid számára, de, ha találsz egy olyan nőt, aki számodra, és a gyerekeid számára is jó anya lenne, azt ne hagyd elfutni.

3.Soha ne próbálj lekörözni egy nőt a konyhában. Hagyd, hogy érvényesüljön a saját felségterületén.

4.Amikor azt mondod, hogy te vagy a ház ura, nézd csak meg a pénztárcád, majd a feleséged arcán a mosolyt.

5. Soha ne verj meg egyetlen nőt sem. A fájdalom, amit a testén ejtesz, semmi ahhoz képest, ami a szívében keletkezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.Ha megházasodtál, és úgy élsz, mint agglegény korodban, akkor hamarosan újra egyedül fogod élni az életed.

7.A mi időnkben nagyon sokat dolgozunk, rengeteget jártunk a mezőre, és az állatokkal is foglalkozni kellett reggeltől-estig, de annyi idő minden nap szakítottunk, hogy a feleségünket megöleljük.

8.A nagy fák alatt, ahol édesanyáddal találkoztam legénykoromban soha semmi mást nem csináltunk, csak megöleltük egymást. Nem adtunk okot arra, hogy pletykáljanak rólunk.

9.Amikor arra panaszkodsz, hogy a feleséged megváltozott, mindig előbb gondolj arra, hogy ő hogyan láthat téged.

10. Aki nem szeretett akkor, amikor még biciklivel jártál, akkor sem fog jobban értékelni, ha márkás kocsit, és nagyobb házat vásárolsz.

 

 

 

 

 

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?