Életmód

Hat titok, amit a férfiak sosem mondanak el

Mit tudunk a férfiakról? Szeretik a kocsikat, a focit, mindent megpróbálnak megszerelni, és legtöbbjük igazán jóképű, ha szakállt hord – ennyi lenne? Nos, egy felületes nő (inkább lány) számára biztosan. Ezen mi, férfiak akár meg is sértődhetnénk – de nem fogunk, hiszen ennél mi erősebbek vagyunk. De nézzük, mi az a hat dolog, amit kevés nő tud az erősebb nemről!

 

 

 

 

6. Kell nekik idő a semmittevésre

Furcsának tűnhet, de a férfiak nem akarnak mindig a helyzet magaslatán állni, komoly döntéseket hozni és felelősséget vállalni a következményekért. Amióta világ a világ, a férfiak néha egyszerűen csak maguk akarnak lenni, és kiélvezni a béke és csend pillanatait.

5. A férfiak nem foglalkoznak az apróságokkal.

A férfiak általánosságban gondolkodnak, mindig a teljes képet nézik. Ezt el kell fogadni, nem érdemes rávenni őket arra, hogy odafigyeljenek az apró részletekre. Sőt, néha érdemesebb az ő példájukat követni, mert a nők gyakran túlságosan is odafigyelnek a jelentéktelen részletekre.

4. Az értelmetlen gondolatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy az agy kikapcsolhasson

El tudod képzelni, hogy a férfiak valójában nem töltik életük minden percét azzal, hogy azon gondolkozzanak, hogy fogják kifizetni a lakbért, több pénzt keresi vagy megmenteni a világot? Pedig ez így van. Sőt: elég gyakran elmélkednek teljesen nonszensz dolgokon.

3. Nekik is vannak félelmeik

A modern társadalom a férfiakat önszántukon kívül egyféle hős-szerepbe helyezi. Ez arra kötelezi őket, hogy minden helyzetben hideg fejjel, nyugodtan viselkedjenek, ami nem egyszerű számukra, hiszen ők is ugyanúgy félnek az ismeretlentől, mint bárki más, megkérdőjelezik saját döntéseiket és aggódnak.

2. Mindig méregetik a nőket

Egy férfi mindig meg fogja bámulni a nőket, még akkor is, ha halálosan szerelmes a párjába. Amióta az emberiség létezik, ez így van. Ez színtiszta biológia: a férfi agyába bele van kódolva, hogy felmérje a nőket a kinézetük alapján, és a legjobbat válasszák ki, hogy gyermekük anyja legyen. Ez a természetük része, és kivédeni nem igen lehet.

1. Szeretik a támogatást.

A férfiaknak ugyanannyi érzelmi támogatásra van szüksége, mint a nőknek – ez mindenkinek fontos, minden élethelyzetben. A mai rohanó, stresszes világban sincs különbség a nemek között, ami az érzelmi támasz igényét illeti.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?