Ezoterika

5 állatövi jegy, amelyek a kor előrehaladtával csak egyre szebbek lesznek!

Meglepő, de igaz. Sokan észrevették már, hogy néhány nő az évek előrehaladtával egyre szebbé válik. Azt gondolhatjuk, mintha ismernék az örök fiatalság titkát. Úgy tűnik, hogy az idő nekik ellentétes irányba telik.

 

 

 

 

 

 




Az asztrológusok azzal magyarázzák ezt, hogy az ilyen különlegesség az állatöv egyes jeleihez kötődik.

 

1. A Bak jegyű hölgyek

A Bakok vezetők ebben a kérdésben. Már gyermekkorukban jellemző volt rájuk a felnőttekre jellemző viselkedés és gondolkodási mód. Az azonos korúak ezért nagyon intelligensnek és felelősségteljesnek tartják őket. Gyakran sok kérdést komolyan vesznek, és ekként állnak hozzá a megoldásukhoz. A külső és belső koruk közötti ellentmondás fiatalabb korukban kevésbé vonzóvá teszi őket.

Minél idősebb lesz egy Bak lány, annál inkább kivirágzik, és mindinkább felkelti a másik nem figyelmét. Mágikus varázsuk van és hatalmas önbizalmuk a szépséget illetően. Minél többet sikerült elérniük az életben, annál fényesebben ragyognak.

Minden év, amit betöltött, újabb és újabb érdekességeket ad hozzá a Bak életéhez. A Bakok minden eseményt inkább kalandnak tekintenek, mintsem problémának. Ez a fajta hozzáállása mágnesként vonzza az embereket. És ez a tendencia az élete végéig tart.

2. A Mérleg jegyű hölgyek

Egy nő szépsége nagymértékben függ attól, hogyan fogadja el belső önmagát. Fiatal korában a Mérleg lányok nagyon instabil önbecsüléssel rendelkeznek. Szó szerint ingadozik az önbecsülésük akár egy nap folyamán is. Egyszer felszállnak a mennybe, majd a következő pillanatban a legszörnyűbb pokolban érzik magukat. Ezért gyakran fordul elő körükben, hogy megjelenésükben csak a negatív aspektusokra koncentrálnak. A lány a tükörbe néz, és csak a legrosszabb dolgokat veszi észre magán.

Az évek előrehaladtával azonban a Mérleg nő egyre magabiztosabb lesz. Megtalálja a kifogástalan stílusát, amelyben kényelemben érzi magát, de emellett szépnek is tűnik. Az a fajta keserűség, amely korábban jellemző volt rá a hangulat-, és önbizalom-ingadozás miatt, megszűnik. A Mérleg tökéletesen elsajátítja a dekoratív szépségápolási szerek használatát. Segítségével kiemeli az értékeit és elrejti a hibáit. Ezen képesség elsajátításához viszont nem kevés időre van szüksége.

Mint a hal a vízben, úgy kezd el élni, felismerve az újdonságokat és a divatos stílusokat. Az ellentétes nemhez való viszonya is megváltozik, ezután úgy olvas bennük, mint egy nyitott könyvben. És ezek a tulajdonságok olyan nőkké változtatják őket, amelyektől az emberek elvesztik a fejüket. A mérlegeket rajongók veszik körül és folyton a figyelem központjában állnak, sokkal gyakrabban, mint mások esetében.

 

 

 

 




 

 

 

 

 

3. Az Ikrek jegyű hölgyek

A fiatalabb éveikben az Ikrek jegyű lányok maximum csak fiatalságukkal az édes kis arcukkal kápráztathatják el a környezetüket. A nőiességük a sportos ruházat mögött rejtőzik. Az Ikrekre fiatal korukban egyáltalán nem jellemző, hogy hangsúlyoznák a nőiességüket és a s**xualitásukat.

Őszinteségük és az emberekkel szembeni bizalmatlanságuk az idő múlásával egyre inkább kimértté teszi őket. Jellemükben egy bizonyos mélység jelenik meg, a fiatalos könnyelműségük eltűnik. Mint amikor a csiszolatlan gyémántból briliáns válik, úgy kezdenek el szikrázni az Ikrek ezután. A férfiakat úgy vonzza ez a fajta szépség, mint a lepkét a világosság. Gyakran hallani, hogy az Ikrek jegyű nők tetszenek nekik. Elveszítik a fejüket, és nem tehetnek semmit ez ellen.

4. A Rák jegyű hölgyek

Fiatal korukban a Rákok meglehetősen sok komplexussal küzdenek. Gátlásuk okaként az irányukban elhangzott sértéseket, továbbá a szépségükbe vetett önbizalmuk teljes hiányát lehetne megnevezni. A tizenéves korukban jellemző maximalizmusuk sem segíti, hogy gyengédebbé, illetve kecssebbé váljanak.

De minél idősebbek lesznek, annál többek számára lesz rokonszenves ez a fajta nőiesség és sebezhetőség. A Rák jegyű lányokban kialakul egyfajta kecsesség.

Mellettük érezni a belső békét és a nyugalmat, továbbá a jó hangulat biztosítékaiként lehet rájuk tekinteni. A hisztériás rohamok és a sértődések egyáltalán nem tartoznak a gyakori jellemvonásaik közé.

Az évek előrehaladtával egyre lazábbá és magabiztosabbá válnak. Szépségük minden évben kivirágzik. A körülöttük lévő bűbáj csak nő, és ennek erőssége is fokozódik a koruk előrehaladtával. Ez vonzza a fiatalabb partnereket, mert kényelemben érzik magukat egy ilyen nővel.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

5. A Szűz jegyű hölgyek

Életük kezdeti szakaszában a Szűz jegyű lányok megjelenése gyakran a meghatározhatatlan jelzővel illethető. Amikor azt mondjuk „szürke egér”, az pont rájuk illik. Olyanok, mint a jó konyak, az évek előrehaladtával egyre jobbá válnak.

Ezen jegy képviselőire jellemző, hogy nőiességük csak életük későbbi szakaszában fejlődik ki, de amikor ez megtörténik, nincs ellenfelük. Gyönyörűek, fenségesek és nőiesek.

Alacsony önbecsülésük is a múlté. A Szűz lány elkezdi élvezni a szépségét. Hamar megtanulja, hogy öltözködésével hogyan emelje ki szépségét, és egyúttal hogyan rejtse el esetleges hiányosságait. A férfiak szemében nagyon megnyerőek az ilyen magabiztos és gyönyörű hölgyek.

A Szűz jegyű lányok nagyon gyakran ragyogóak és élénkek. Nagy figyelmet szentelnek a saját egészségükre is. A mindennapokban, beleértve még a nehéz helyzeteket is, kifogástalan a megjelenésűek. Ezt valahogy mágikus módon képesek csinálni. És minél idősebbek, annál szebbek.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?