Életmód

Kisgyerekektől megkérdezték, hogy szerintük: Ki a nagymama és a nagypapa? Nagyon vicces választ adtak!

Mindenki tudja, hogy a nagymamák és a nagypapák különleges szerepet töltenek be a gyerekek életében. Sőt, azt mondhatnánk, hogy pótolhatatlanok a gyerekek életében! Néha a szülők versenytársai, hiszen sokkal engedékenyebbek, kedvesebbek, minden rosszaságot megengednek. Arra a kérdésre, hogy “mi a kedvenc ételed”, a nagymamának azonnal van válasza, hiszen a nagymamák készítik a legízletesebb zöldséglevest.

 

 

 

5-6 éves gyerekeket kérdeztek arról, hogy mit jelent nekik a nagymama és a nagypapa. Kik ők valójában. A válaszuk körbejárta az internetet és mindenkit megnevettetett.

“A nagyszülők olyan nők és férfiak, akiknek nincsenek saját gyerekeik, így másokét szeretgetik helyettük.”

“A nagypapa egy férfi, a nagymama pedig egy nő.”

“A nagyszülőknek semmi dolgunk nincsen, kivéve azt, hogy ott legyenek, amikor megyünk meglátogatni őket…”

“Olyan öregek, hogy nem tudnak futni, vagy játszani, de az nagyon jó, amikor elvisznek minket a plázába és adnak költőpénzt.”

“Amikor együtt megyünk velük sétálni, ők sokszor lelassítanak, hogy megnézzenek pár levelet, vagy néhány hernyót és pillangót.”

“Néha olyan dolgokról beszélnek, mint a virágok színe vagy, hogy miért nem lépünk a repedésekre.”

“Sosem mondják, hogy “siess”.”

“Általában a nagymamák ducik, de sosem annyira, hogy ne tudják bekötni a cipőfűződet.”

“Ki tudják venni a fogukat.”

“Meg kell válaszolniuk az olyan kérdéseket, mint “miért nincs Istennek felesége?” vagy “miért kergetik a kutyák a macskákat?”

“Sosem bánják, ha ugyanazt a mesét kell sokadjára is felolvasniuk nekünk.”

“Mindenkinek ki kéne próbálnia, hogy milyen, ha van egy nagymamája. Legfőképp azoknak, akiknek nincs tévéjük, mert a mamák azok, akik igazán szeretnek időt tölteni velünk… bármikor.”

“A nagypapám a legokosabb ember a világon! Rengeteg szuper dolgot tanít nekem, csak sajnos nem tudok eleget találkozni vele, ahhoz, hogy olyan okos legyek mint ő.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?