Celeb / Híresség

18 döbbenetes hasonmás, akik megtévesztésig hasonlítanak a legnagyobb sztárokra!

Vannak akik egyedinek születnek,és vannak olyanok is, akik megtévesztésig hasonlítanak valamilyen hírességre. Azok, akik a hírességekre hajaznak, nem szégyellik kihasználni az ebből adódó előnyöket. Összegyűjtöttünk néhány hasonmást, akik döbbenetes hasonlóságot tanúsítanak a különböző hírességek iránt.

 

 

 




Lo Yuan Pin és Vlagyimir Putyin.

Putyin “ikertestvére” egy kínai faluban él az Anhui régióban, és helyi újságíróként dolgozik. Yuan Pin reméli, hogy mivel hasonlít az orosz elnökre, ez segít neki gyorsan feleséget találni.

Veronika Black és Angelina Jolie.

Ez a kanadai lány nem volt tisztában vele, hogy hasonlít a hírességre, egészen addig, ameddig az emberek a boltokban fel nem hívták rá a figyelmét.

Egy orosz rendőr és Leonardo DiCaprio.

Leo alteregóját Oroszországban találták meg. A rendőr, akinek a neve nem került nyilvánosságra, ugyanolyan kék szemmel rendelkezik, ugyanolyan alakú orra és még hasonló kecskeszakálla is van, mint Leonak. Az egyetlen nagy különbség a hajuk.

 

 

 

 




 

 

 

James Martin és Colin Farrell.

James, mintha jobban hasonlítana Colinra, mint maga Colin. Úgy döntött, hogy a színész nevének segítségével beindítja saját karrierjét. Előadásokat tart és fotózásokon is részt szokott venni.

Guillermo Zapata és George Clooney.

George Clooney “klónjának” saját étterme és bárja van, de színészként és modellként is dolgozik.

Amethyst Rose és Lady Gaga.

Amethyst Rose mindig azt mondja: “Ha annyi dollárom lenne ahányszor azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint Lady Gaga, már nagyon gazdag ember lennék.”

Heidi Egan és Kate Middleton.

Heidi nagyon hasonlít a hercegnőre, amit az ő előnyére is fordított, ezért felhagyott a pincérnős élettel, hogy Kate alteregója legyen, és különböző eseményeken vegyen részt.

Janice Garay és Jennifer Lopez.

Janice egy testépítő, akinek fogalma sem volt arról, hogy úgy néz ki, mint J.Lo, amíg az emberek az interneten el nem kezdték megvitatni a hasonlóságot. Bevallotta, hogy Jennifer rajongója és szeretne találkozni vele a való életben.

Iza Ijzerman és Gigi Hadid.

Modell és blogger Iza rájött, hogy valóban úgy néz ki, mint Gigi, amikor a modell ügynökség, MiLK megosztotta fotóját, és felhívta őt.

 

 

 




 

 

 

Reggie Brown és Barack Obama.

Reggie Brown színész és imitátor. Amikor a”Gangnam Style” dallal készített egy videót, Obama-t, játszotta el, és több, mint 100 millióan nézték meg a videót. Reggie annyira jó volt, hogy sok internethasználó elhitte ő az igazi Barack Obama.

Camilla Shadbolt és Victoria Beckham.

Csakúgy, mint más hasonmás, Camilla sem hagyta ki az esélyt, hogy Victoria “klónja” legyen. Nagyszerű ötlet volt, figyelembe véve azt a tényt, hogy egyszer a The Sun magazin fotográfusa tévesen azt hitte, hogy Victoria.

Kristina McNabb és Lily-Rose Depp.

A 19 éves blogger és sminkművész nagyon hasonlít Johnny Depp lányára, a smink segítségével pedig még inkább növelheti a köztük lévő hasonlóságot.

Martin Jordan és Gordon Ramsay.

A világhírű séf népszerűsége hozta el Martint a televízióba – részt vett a brit Got Talent és Lookalikes Show-ban is. Még részt is vett egy show-ban, amiben a hírességek hasonmásai voltak.

Matt Hicks és Harry herceg.

Matt úgy néz ki, mint a brit herceg, ezért részt vett egy tévésorozatban, melynek címe: ” I wanna marry Harry”, ahol lányok versenyeztek, hogy esélyt kapjanak, “Harry hercegnél”.

 

 

 




 

 

 

Melissa Bazan és Angelina Jolie.

Egy másik Jolie hasonmás, aki egy két gyermekes édesanya Wisconsin-ban. Melissa mindig is csodálta a színésznőt, ezért is hasonlít a bálványához, ami egyszerűen hihetetlen.

Brittany Williams és Beyoncé.

Brittany, Detroitban él, és úgy néz ki, mint Beyoncé. Annyira hasonlít a hírességre, hogy egyszer el kellett menekülnie Beyoncé rajongóitól, akik üldözőbe vették. A rajongók szerették volna, ha elénekli a “Single Ladies” dalt.

A Katzenbach ikrek és Bradley Cooper.

Úgy tűnik, a természet meglehetősen elégedett azzal, ahogy Bradley Cooper kinéz, és ezért döntött úgy, hogy még két hírességet hoz létre a hírességből. Annyira hasonlítanak rá, hogy többször összekeverték vele őket, bárokban, sőt még az utcán is.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?