Egyéb

Íme 6 rossz szokás, amit a nők mégis csinálnak, de a nőgyógyászok rosszul vannak, amikor kiderül

Megmutatjuk azt a 6  legfontosabb szabályt, amit minden nőnek be kellene tartania. Sajnos hiába mondják el ezeket az orvosok a legtöbb nő mégis hajlamos ezeket a dolgokat figyelmen kívül hagyni.

 

 

 




Az alábbiakban, nőgyógyászok elmondták azt a 6 szokást, amit a nők csinálnak, de ők rosszul vannak tőlük.

Magukon hagyják az edzőruhát edzés után

Hiába kell hazarohannod főzni edzés után, nincs időd ott helyben zuhanyozni, nagyon egészségtelen az átizzadt ruhában maradni. Azonnal vedd le az edzőtermi ruhákat, mert mindenféle gomba hajlamos elszaporodni a meleg, nedves környezetben és ez fertőzéshez vezethet.

A gombás fertőzések, irritáció, bőrpír, és hüvelygyulladás nagyon gyakoriak, és az orvosok azt javasolják eddz természetes alapanyagú ruhákban, 100% pamut alsóneműben, még ha ezek kevésbé is csinosak, mint a high tech edzőszerkók.

Feltételezik, hogy az erős menstruációs vérzés normális

Nem számít a kor, vagy hogy mennyire van közel a menopauza, ha túl erős a vérzés, tehát több, mint 80 milliliter az egész menstruáció alatt, akkor orvoshoz kell fordulni, nem szabad könnyen venni.

Internetről gyógyítják magukat

 

 

 

 

 

 

 

 

Folyamatosan keresed a tüneteket az interneten? Csak óvatosan! Menj inkább orvoshoz, hiszen a netes cikkekben sok butaságot írnak, és félrekezelheted magad.

Magukat kezelik például feltételezett gombás fertőzés ellen.

Sok nő vásárol vény nélküli gyógyszereket gombás fertőzés az első jeleire, ha megjelenik a hüvelyi folyás vagy a viszketés. De ha ez nem is élesztőgomba-fertőzés, ezzel csak késlelteti a helyes diagnózist és a tünetek súlyosbodni fognak időközben.

Felveszik a mobiltelefont vizsgálat közben

Igen, ez is megtörténik. “Egyszer volt egy betegem, aki a szülő-tanár konferencián vett részt telefonon, miközben kismedencei vizsgálatot csináltam neki,” mondja Arlene Kaelber, a Stony Brook University Hospital nőgyógyásza.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?