Egyéb

Szívszorító: elhunyt bátyja álmát valósítja meg az X-Faktor énekese

Váradi Krisztián testvére tehetséges zenész volt, ám egy betegség fiatalon elragadta őt a családjától.

 

 

Az X-Faktor új szériájának versenyzője, Váradi Krisztián őszintén beszélt a Bestnek gyermekkora viszontagságairól, testvére elvesztésétől kezdve édesapja komoly balesetéig.

Krisztián, akinek három végzettsége is van – jelenleg az építőiparban dolgozik, de állatgondozást és vendéglátást is tanult –, mindig is úgy érezte, a zene számára megfelelő út, példaként pedig a bátyja állt előtte. A fiú mindössze óvodás volt, amikor kilencéves testvére egy komoly betegség következtében elhunyt. Noha még nagyon kicsi volt ahhoz, hogy pontosan felfogja, mi történt vele, az idő múlásával egyre inkább érezte a hiányát.

 

 

 

„Nem volt többé kivel játszanom” – mesélte az énekes, aki jól emlékszik arra az éjszakára, amikor otthon, a családja körében megtudta, hogy a fivére elvesztette a harcot a kórral szemben.

 

 

 

„Később egyre jobban hiányzott, és egyre inkább kezdtek visszatérni a régi, közös emlékek” – folytatta Krisztián, aki szerint a testvére nagyon tehetséges muzsikus volt: fiatal kora ellenére gitározott, hegedült, dobolt, de zongorázni is tudott.

„Mindig az van a fejemben, hogy szeretnék olyan zenész lenni, mint ő.”

A fiú épp ezért szeretne a nyomdokaiba lépni, amiben a szülei maximálisan támogatják:

Nemcsak a saját álmomat akarom megvalósítani, de az övét is: kettőnk helyett megyek tovább, az ő útját járom.”

Testvére mellett példaként állnak előtte szülei is: édesapja ugyanis kénytelen művégtaggal élni, miután egy motorbaleset következtében elvesztette az egyik lábát. Ápolásában édesanyja vállalt szerepet, aki emiatt az állását is otthagyta.

„Nagyon felnézek rá is, amiért ezt az egészet végigcsinálta” – mondta a besenyőtelki fiú, aki szeretete jeléül még az apa szót is magára tetováltatta. Most arra vágyik igazán, hogy a tehetségkutató segítségével megismerjék az emberek.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?