Életmód

5 körömforma, ami többet elárul rólad, mint gondolnád!

A körmeink alakja több dolgot elárulnak a személyiségünkről, mint gondolnánk! Amikor meghozzuk a döntést körmeink formájáról, a tudatalattink nagy szerepet játszik. A körmeink formája sok dolgot elárulhat a személyiségünkről, mint például, hogy kreatív, magabiztos, becsületes, vagy éppen romantikus alkat az adott személy.

 

 

 




 

1. Ovális köröm

Ez a körömforma praktikus, és egyben nőies is, így minden megjelenéshez illik. Extrovertált személy, aki könnyen barátkozik, és alakít ki új kapcsolatokat. Nagyon békés és jó hangulatú személyiség vagy, akiben rengeteg pozitív energia lakozik.

koromforma_2.jpg

2. Stiletto köröm

Ha hosszú körmeid vannak, aróól árulkodik, hogy nagyon szenvedélyes és magabiztos személy vagy, aki nem fél a változásoktól. Mindig az izgalmakat és az új kihívásokat keresed. Rendkívül határozott vagy, aki nem hagyja, hogy a kudarcok eltántorítsák a céljai elérésétől.

koromforma_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Szegélyezett köröm

Ha ilyen körmöket viselsz, akkor nagy a kreativitásod. Szeretsz folyamatosan új dolgokat kipróbálni, ezért nem jól viseled a monotonitást. A társaságokban általában te vagy a vezető egyén.

koromforma_4.jpg





4.Kocka köröm

Arra enged következtetni, hogy erős személyiség vagy. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor mindent megteszel, hogy megvalósítsd.

koromforma_3.jpg

5. Kerek körmök

Kedveled a romantikát és a harmóniát az életedben, amit a körmeid formája tökéletesen tükröz. Az elegáns megjelenés, de ugyanakkor a praktikus dolgok tesznek azzá az emberré, aki vagy. Legnagyobb vágyad, hogy megtaláld álmaid társát. Ragaszkodó típus vagy.

koromforma_5.jpg

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?