Belföld

Hörcher László ismét visszatért az X-Faktorba és megint hatalmas botrány lett a produkciójából

A férfi már többször is jelentkezett az X-Faktorba, de mindig őrjöngeni kezdett és gitárokat tört a színpadon. Most is csak egy biztonsági őrnek sikerült kitessékelni.

 

 

Hörcher László már sokadszor tér vissza az X-Faktor válogatójára. Először 2014-ben jelentkezett a műsorba, akkor Tóth Gabinak is nekiment. 2017-ben már a mostani mentorgárdát sokkolta, Mikulás jelmezben, zenekarral jött vissza. De a gitártörés ekkor sem maradt el. Tavaly továbbjutott. Idén már énekelni sem engedték.

Udvarias tömeggyilkos produkcióját most ismét zenekarral akarta előadni. A zenekar tagjai mind ijesztő állatmaszkokat viseltek. Ő pedig frontemberként bőrmellényben és szegecses cuccokban érkezett.

A mentorok viszont már akkor tiltakoztak a produkció ellen, amikor belépett a színpadra. Lászlót ez nem igazán érdekelte, bemutatta a zenekart és nekiállt volna énekelni. Mire a mentorok gyorsan szavaztak és nagy nehezen kitessékelték.

 

 

 

 

A férfi ekkor hatalmas őrjöngésbe kezdett, még a színfalak mögött Kiss Ramóna mellett is ordibált a mikrofonba és szidta a mentorokat.

„Nullák vagytok mind, ugye halljátok? Kispályás, kisstílű mentorgarnitúra, nullák vagytok mind, ugye halljátok?”

– kiabálta a tomboló versenyző. Kiss Ramóna igyekezett elhúzódni Hörcher közeléből, aki nem akarta elhagyni a stúdiót, ezért biztonsági őrnek kellett kivezetnie. Korábban a műsorvezető és Puskás Peti is megszólalt László újabb botrányával kapcsolatban.

 

 

 

Hörcher László őrjöngését itt nézheted meg:

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?