Belföld

Újdonságok és visszatérő kedvencek 2019-ben is az RTL Klub műsorán

A Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazható-helyettese az RTL Klub 2019-es terveiből, de maradtak meglepetések még a jövő évre.

 

 

Újdonságok és visszatérő kedvencek 2019-ben is az RTL Klub műsorán

Két új saját gyártású hetente jelentkező sorozat, egy vadonatúj napi sorozat, nemzetközileg is sikeres üzleti reality, amerikai sikerszériák, számos magyar mozisiker televíziós premierje és természetesen visszatérő közönségkedvencek – többek között ezekkel is várja 2019-ben nézőit az RTL Klub.

Alvilág címmel készít sorozatot a Liza, a rókatündér és az X – a rendszerből törölve rendezője Ujj Mészáros Károly. A holland formátumon alapuló krimi-thriller főszereplője Balsai Móni lesz. A sikeres művészpár új produkciójában egy női maffiafőnök izgalmas életébe nyerhetünk bepillantást.

A másik heti sorozat az RTL Klub első, saját ötleten alapuló és saját fejlesztésű fikciós alkotása. A Mellékhatás címet viselő széria megálmodója és kreatív producere Herman Péter, forgatókönyvírója Gasztonyi Kálmán, rendezője Kovács Dániel Richárd, a főszerepeket Nagy Zsolt, Adorjáni Bálint, Tenki Réka, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra alakítja.

2019-ben egy vadonatúj napi sorozat is indul az RTL Klubon. A Drága örökösök címet viselő, humorban bővelkedő, de drámai fordulatokat sem nélkülöző napi sorozat főszerepeiben olyan színészek láthatóak, mint Koltai Róbert, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Erdélyi Tímea és Kovács Lehel.

 

 

 

 

 

A 2019-es év egyik kiemelt új műsora a Dragon’s Den című üzleti reality lesz az RTL Klubon. A műsor olyan embereket mutat be, akik meg vannak arról győződve, hogy ötletük, termékük vagy fejlesztésük annyira eredeti, hogy az mindenképpen sikeres lesz – erről azonban meg kell győzniük egy üzletemberekből álló szakértő zsűrit is, hogy befektetőként támogassák ötletüket.

Az új, saját gyártású sorozatok mellett új évaddal tér vissza a közönségkedvenc: A mi kis falunk is, és folytatódik az idei év másik nagy sikere, A Tanár. Második évadával folytatódik a rendkívül népszerű Doktor Murphy, és érkezik a God Friended Me, a Whiskey Cavalier, valamint a Take Two című vadonatúj amerikai sorozat is.

Visszatérő nagy kedvencekre is számíthatnak a nézők: a feszültséget és a realityt kedvelők örülhetnek: 2019-ben ismét lesz Survivor, a könnyedebb kikapcsolódásra vágyók pedig jövőre is megkapják azt a bizonyos X-et, ugyanis az óriási sikerre való tekintettel 2019-ben is visszatér az X-Faktor!

A saját gyártású műsorok mellett az RTL Klub számos országos televíziós premierrel – köztük a közelmúlt magyar filmgyártásának legjavával – várja nézőit. A csatornán lesz látható többek között Mundurczó Kornél Jupiter Holdja című filmje, Nemes Jeles László Napszállta című alkotása, vagy éppen Ujj Mészáros Károly a napokban moziba kerülő thrillere, az X – A rendszerből törölve.

Ami a nemzetközi mozisikereket illeti: az RTL Klub filmkínálatát színesíti majd egyebek mellett a Dunkirk, a Kaliforniai álom, Legendás állatok és megfigyelésük, a Wonder Woman és a Doctor Strangeis.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?