Érdekes

6 népszerű termék, ami úgy változott meg, hogy észre sem vettük

 

 

 

 

Mindannyian jól ismerjük ezeket a termékeket, és azt gondoljuk, hogy nincs szükség semmi változtatásra rajtuk. Egész egyszerűen úgy szeretjük őket, ahogy vannak. Nos, a gyártók nem így gondolják, és időről időre olyan apró változtatásokat eszközölnek, amiket néha észre sem veszünk. 

 

 

 

 




1. Rejtett elemek a Coca-Cola üvegén

2016 karácsonya előtt jelent meg ez az apró változtatás. Ha jól megnézed a jegesmedvék orrát, egy apró Coca-Cola-s üveget láthatsz bennük.

2. Skype logó

Azért változtatták meg, hogy jobban passzoljon a Microsoft arculatához.

 

 

 




 

 

 

 

3. A Snickers súlya

Az orvosok és táplálkozásszakértők javaslatára a gyártó 7%-kal csökkentette a Snickers súlyát, hogy kevesebb kalória és cukor kerüljön bele.

4. McFlurry-s pohár

2006-ban állatvédő aktivisták megkérték a McDonald’s-ot, hogy változtassák meg a McFlurry poharát. Az ok az volt, hogy sok sündisznó pusztult el úgy, hogy beszorult az eldobált poharakba, mivel nagyon szeretik az édességet. A McDonald’s eleget tett a kérésnek.

5. Fanta logó

Az új logó tervezői úgy vélik, hogy a második ‘A’ betűben lévő apró mosoly és az aszimmetrikus formák sokkal figyelemfelkeltőbbek és jobban vonzzák a tekintetet.

6. A Nutella színe

A Nutella színe világosabb lett, ezért egy német szervezet bevizsgálta és rájöttek, hogy 1,2%-kal kevesebb tejport tartalmaz, mint azelőtt. Ezen kívül mást nem nagyon tudtak megállapítani, ugyanis a Ferrero titkolja, hogy mennyi kakaó van a termékben.






 

 

 

 

 

 

 

forrás

 

 

 

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?