Életmód, Érdekes

10 furcsa tény a férfiakról, amit valószínűleg a férfiak sem tudnak saját magukról

Azt már régóta tudjuk, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak, legalábbis más magyarázat nem létezik arra, hogy mennyire különbözőképpen viselkedik az élet minden területén a két nem. Ennek megfelelően a nőknek és férfiaknak is vannak olyan tulajdonságaik, amelyek csak rájuk jellemzőek. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amelyek csak a férfiakra jellemzőek! Ezek nem evidens dolgok, annyira nem, hogy talán még ők maguk sem tudtak eddig róla…

 

 

 

 

 

 




A nők rémálmainak nagy része hűtlenségről, családon belüli tragédiákról szól, míg a férfiak rémálmaiban katasztrófák, földönkívüliek, konfliktusok szerepelnek.

Ha fel szeretnének venni valamit a földről, a nők leguggolnak érte, a férfiak pedig lehajolnak.

A tévhittel ellentétben kevés férfinak jönnek be a nagyon vékony lányok. Sokkal jobban szeretik a formás nőket.

 




 A férfiak jobban örülnek azoknak a bókoknak, amelyeket szintén férfiaktól kapnak. Őszintébbnek és dicsőségesebbnek tartják a saját nemüktől érkező dicséreteket, mint a nőkét.

Míg a nők barátsága főleg érzelmi alapon és egymás támogatásán alapszik, a férfi barátságok sokkal inkább szólnak a közös érdeklődési körökről. Emiatt lehet, hogy a férfiak jobban élvezik egymás társaságát, mint a nők.

Ha egy nő társaságában kell enniük, akár kétszer annyi ételt is magukba tömnek, mint általában. Tudat alatt így mutatják meg erejüket, büszkeségüket.

A kor előrehaladtával a férfiak egyre lazább/lengébb ruhákat hordanak. Fiatalkorban feszes, testhez simuló farmereket részesítik előnyben, idősebb korban a lengébb, lazább anyagú nadrágokat hordják szívesebben.

 

 




 

Egy férfi IQ-ja nagy mértékben meghatározza az életmódját. És itt nemcsak arra gondolunk, hogy az életben meghozott nagy döntéseket az intelligens férfiak ügyesebben hozzák meg, hanem péládul arra is, hogy egy kutatás szerint a magasabb IQ-val rendelkező férfiak ritkábban fogyasztanak alkoholt.

Tanulmányok szerint a férfiak megközelítőleg 43 percet töltenek el azzal, hogy nőket nézegetnek, amely 18 és 50 éves kor között összesen mintegy 11 hónapot és 11 napot jelent. A nők “csupán” napi 20 percet töltenek el a férfiak szemrevételezésével, de ez is egy szép mennyiséget jelent összegezve:  18 és 50 éves kor között ez fél évnyi pasibámulásnak felel meg.

A férfiak kétszer annyit hazudnak, mint a nők. A füllentések viszont apróbbak, és főleg munkahelyen történnek a kollégák/főnök felé.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?