Egyéb

Ráírt a férjemre egy fiatal kiscsaj Facebookon .. Ő pedig ezt válaszolta neki:

Sokan úgy tekintenek A Facebookra, mintha az egy társkereső oldal lenne, ám általában a nőket szokták megtalálni idegen férfiak a vonzóbbnál vonzóbb ajánlataikkal. Ebben az esetben most fordított a felállás. Az alábbi bejegyzést Judit osztotta meg Facebookon, amiben a férje és egy ismeretlen lány üzenetváltásba avat be minket. Annyi biztos, hogy a hölgy hadilábon áll a magyar nyelvvel, a férjnek pedig remek a humorérzéke… 🙂
 

Kaptam már én is érdekes üzeneteket itt Facebookon idegen férfiaktól, de ez most mindent visz! A férjem küldte nekem tovább az alábbi levelet. Egy ismeretlen nőszemély környékezte meg, aki minden jel szerint csak a Google fordító szintjén beszéli a magyar nyelvet. Mivel a férjem éppen vicces kedvében volt, meg is válaszolta az üzenetet, persze szigorúan ugyanabban a stílusban.

 

 

 

Udvozlet! Hogy van a nap? Olga vagyok.

En 23 eves. En egy no. Nincsen gyerek.

Van egy foiskolai diploma.

Szeretnek talalni valakit, akivel megertjuk egymast, es velemenyt cserelhetnenk.

Szeretnek talalni egy huseges, megbizhato, gondoskodo ferfi, az egeszseges eletmod.

Fontos otthon es a kenyelem, ertekeli a meleg kapcsolatok es a kolcsonos megertest.

Keszen all egy csalad.

Nem fogok jatszani.

Szeretnek talalni egy komoly ferfi, aki nem fog jatszani velem.

Akkor irj nekem. Megvarom a levelet.

Udvozlettel Olga

A férj válaszát a következő oldalon olvashatjátok.

Kedves Olga!

Köszönöm leveled. A nap jól van és én is jól vagyok! A nevem Sanyi.

Én 41 éves vagyok. Férfi. Gyerek van. Kettő. Remélem ez nem akadály. Ahogy a feleségem sem. Nekem is van főiskolai diplomám és egy az egyetemről.

Nem tudom, hogy hogyan, de pont eltaláltad, hogy hűséges, megbízható, gondoskodó ember vagyok. Az egészséges életmód pedig számomra is fontos.

Én is értékelem a kényelmet, de a meleg kapcsolatokkal szemben vannak fenntartásaim. Nekünk valóban készen áll egy család. Kár tagadni, családcsinálásban jó vagyok. Én sem játszom, de néha mondjuk egy lottó, meg évente egy kaparós sorsjegy becsúszik. Viszont se kaszinó, se lovi.
Köszönöm, hogy megvárod a levelem.

Üdvözlettel: Sanyi

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?