Ezoterika

2018 szeptemberének asztrális hangulata: A váratlan megoldások időszaka!

 
Szeptember hónapjának asztrális hangulatát a tisztánlátás, a váratlan megoldásokra való rátalálás jellemzi az élet minden területén.
 
 
2018 szeptemberének asztrális hangulata: A váratlan megoldások időszaka!
 
Jóllehet, lesznek majd olyan üzenetek, melyek nem aratnak osztatlan sikert számunkra, de előbb-utóbb rájövünk, hogy miért is ezek az ideális megoldások személyes problémáinkra. A régóta emlegetett változások időszaka most fog beköszönteni.
 
 
 
 
Ezen periódus legaktívabb csillagjegyei: a Bika, a Skorpió, az Oroszlán, a Vízöntő, a Szűz és a Halak.
Ugyanakkor a Rák és az Ikrek számára ez az időszak nem mutatkozik kedvezőnek, különösen 5-én és 6-án figyeljenek hatványozottan. Ezeken a napokon, ugyanis heves vitákra számíthatnak családi berkekben. Mindezek mellett még jellemző lehet a halogatás, az elodázás, a késés, vagy akár valamelyik közeli családtag részéről megnyilvánuló erőteljes ellenállás.
Szeptember 2-4. között, valamint 30-án, erőteljes hangsúly kerül a gondolkodásra, a kommunikációra, mintha ezeken a napokon szeretnénk mindennek a végére járni, mindenkivel kapcsolatot teremteni, aki az utunkba kerül, fittyet hányva a következményekre. Ezeket a beszélgetéseket nagy valószínűséggel a felületesség, a felszínesség, az elfogultság fogja jellemezni, ezért ebben az időszakban nagyon fontos, hogy minél nagyobb mértékben próbáljunk meg figyelmesek, nyugodtak, toleránsak és adott esetben csendesek maradni.
Ugyancsak ez lesz a megfelelő időszak arra, hogy a rég óhajtott, tudatos változások bekövetkezzenek életünkbe, melyeket eddig nem sikerült még megvalósítanunk. Szeptember 6-a után megszabadulunk a bennünk tomboló nagymértékű feszültségtől, melyet egy nyugodtabb periódus követ, amikor munkánkra és egészségi állapotunkra koncentrálhatunk.
A szeptember 9-i Újhold szakmai tevékenységünk kezdetét jelenti – mely lehet akár egy új területen való próbálkozásunk is – melynek gyümölcse, a 25-én bekövetkező Telihold időpontjára érik be számunkra.
 
 
 
Összegzésként, ebben a hónapban nagy szükségünk lesz az óvatosságra, a türelemre és a toleranciára, szem előtt tartva G. Rossdale szavait, miszerint: „Bármerre nézünk, minden ihletet sugall számunkra: egy könyv, egy festmény, az irodalom, vagy akár egy lélegzetelállító táj! De önmagában az, hogy létezünk, szintén maga az inspiráció!”
 
 
 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?