Belföld

Ismét árulják Torgyán József egykori luxusvilláját, ezúttal jóval olcsóbban

Eladó a mártonhegyi Torgyán-villa. Az építmény 410 négyzetméter alapterületű, a telek pedig 1264 négyzetméteres. A villában hat szobát találunk, valamint az alsó szinten egy külön részt, amit akár irodának is lehet használni. Mindez 699 millió forintba kerül, ami a kerületi átlagos négyzetméterár fölött van, de még így is jóval olcsóbb, mint amennyiért tavaly árulták, pedig azóta nagyobb is lett a telek.

 

 

 

Jelentősen csökkent Torgyán József kisgazda politikus budai villájának ára. A XII. kerületi, mártonhegyi ingatlan friss hirdetését most a Pénzcentrum szúrta ki, pedig már tavaly augusztusban is eladósorban volt, igaz, azóta jelentősen megváltoztak a villa paraméterei és az ára is.

A tavalyi hirdetésben 950 millió forintért árulták a hatszobás, 324 négyzetméteres villát a mintegy 1200 négyzetméteres telken, vagyis négyzetméterenként 2,9 millió forintos árat jelentett, a mostani hirdetésben 410 négyzetméter alapterületű az épület, a telek pedig 1264 négyzetméteresként van hirdetve: mindez 699 millió forintért, ám még így is jelentősen drágább a kerületi átlagos négyzetméterárhoz képest.

A friss hirdetésben semmi sem utal arra, hogy az utóbbi időben átalakítás történt volna a hatszobás házon, amelynek az alsó szintjén egy külön részt akár irodának is lehet használni. Emellett négy autó számára fűtött garázs, márványpadló, finn szauna dézsával és borospince is található az ingatlanban. Az épület oldalán egy emléktáblát helyeztek el Torgyán Józsefről.

Az egykoron bő 100 millió forintot érő villát ma közel egymilliárd forintért árulja Torgyán özvegye / Fotó: Blikk

Torgyán József 2000-ben vette az ingatlant, bevallása szerint 50 millió forintért. Később botrány is lett a dologból, ugyanis egy vagyonnyilatkozatában ezt nem tüntette fel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?