Életmód, Érdekes

Még a légiriadó sem állította meg. Az ukrán felnőttfilmes sztár elmondta, hogyan nézett ki a karrierje a háborús időkben

Az üzlet az üzlet.

 

 

 

Az ember mindenféle akadályokkal találkozhat a karrierje során, így az ukrajnai Odesszából származó Ruslana Kretsu biztosan tudna erről mesélni. Amikor Ukrajnában kitört a háború, neki is számos akadállyal kellett szembenéznie, amikor a karrierje folytatásáról volt szó. A bonyodalmak ellenére ma is aktív a közösségi médiában, ahol rendszeresen posztol izgató képeket.

Országos áramszünetek, illetve rejtőzködés az orosz erők támadásai elől. Ruslana Kretsu a Daily Starnak elárulta, hogy hosszas mérlegelés után végül úgy döntött, hogy elköltözik a családjától és elhagyja szülőhazáját. A célja egyértelmű volt – a karrierje elősegítése.

„Először is, nem hittem, hogy háború lesz. A szülővárosomban maradtam, ameddig csak lehetett. Persze amikor meghallottam az első robbanásokat, megértettem, hogy egy új fejezet kezdődik az életemben” – mondta.
Ha sikeres akart lenni a közösségi médiában, a háború ellenére is aktívnak kellett lennie. A rendszeres nyolc-tizenkét órás áramkimaradások vagy például a napi hat légiriadó megnehezítette a munkáját.

„De nem volt lehetőségem megfelelő munkakörülményekhez vagy életkörülményekhez jutni” – mondta.

Ezek voltak az okok, amiért végül úgy döntött, hogy elhagyja Ukrajnát. Jelenleg egyik országból a másikba költözik, és ahogy ő maga is elismerte – nincs állandó otthona.

„Ezen a télen azt tervezem, hogy Balin maradok. Japánba is szeretnék ellátogatni. Szerencse, hogy azt csinálhatom, amit akarok, például utazhatok” – árulta el.

Elmondása szerint állítólag naponta adományoz három ukrán jótékonysági szervezetnek, köztük a Come Back Alive Foundation alapítványnak és az ukrán UNITED24 kezdeményezés elnökének.
A folyamatos háború ellenére rendszeresen visszatér szülőhazájába. „Rendszeresen meglátogatom a szüleimet és a barátaimat Ukrajnában. Az egész augusztust Odesszában töltöttem. Egy álom volt” – árulta el.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?