Celeb / Híresség

Steiner Kristóf már hét esztendeje boldog a párjával

Sokak szerint a hetedik év vízválasztó egy házasságban, s a szakemberek szerint is gyakori, hogy egy tartós kapcsolat ennyi év után ér nehezebb szakaszba. Úgy tűnik azonban, Steiner Kristófnak és a férjének, Nimródnak nem kell ezzel megküzdenie. Az író, tévés a közösségi oldalán áradozott arról, hogy hét év házasság után is mennyire erős a kapcsolatuk.

 

 

 

– Házasságunk 7. évéhez érkezünk, és ahogy minden évben, Míkonoszon, a szelek szigetén ünnepelünk, ahol anno örökre szerelembe estünk Görögországgal – kezdte Steiner, aki elárulta, ők és a világ is sokat változott az elmúlt években, ám szerencsére ez csak erősítette a szerelmüket.

– Azért házasodtunk össze, hogy jobbá tegyük az életet, és boldogok vagyunk, hogy megtettük, mert ha valami nem változott, az a szenvedélyünk, az elkötelezettségünk az élet, a szórakozás és egymás iránt – mondta a tévés, aki a párjával pár éve megvett egy házat egy kis görög faluban, majd részben saját kezűleg felújították azt, hogy aztán a vegán életmódot hirdető, a külvilág teljes kizárását élvező elvonulásokat szervezzenek oda.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?