Celeb / Híresség

Jogosan háborog Győzike, hogy az apjának új nője van?

A Gáspár családban még mindig áll a bál, azonban az ellentétek most tovább erősödtek. Győző kiakadt a saját édesapjára, miután utóbbinak új párkapcsolata lett – kilenc évvel a showman édesanyjának halála után. Jogosan orrolt meg apjára Győzike?

 

 

 

Gáspár Győző családjában továbbra is feszült a hangulat, mivel a két testvér, Győző és Zsolti közötti viszony már hosszú ideje köztudottan problémás. A meglévő ellentétek most tovább fokozódtak, hiszen nemrég már arról számoltunk be mi is, hogy Győzike az édesapjára is neheztelni kezdett, miután kilenc évvel a felesége halála után új párkapcsolatba lépett.

„9 év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van” – nyilatkozott a napokban a showman, akivel azonban testvére nem ért egyet.

Zsolti úgy véli, Győzőnek nem kellene elítélnie édesapjukat csak azért, mert újra boldogságra talált, hiszen szerinte az idő haladtával a hagyományokhoz való merev ragaszkodás helyett inkább a változásokhoz kellene alkalmazkodni.

Ön mit gondol?

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?