Celeb / Híresség

Alekosz teljesen kiakadt, brutálisan beleszállt a TV2-be, komoly dolgokat hozott fel a csatorna és az Ázsia Expressz ellen

Közösségi médiás oldalán közzétett posztja miatt még bajba is keveredhet.

 

 

 

Nagy Alekosz sohasem az egyszerűen dekódolható üzeneteiről volt híres, ám mostani friss bejegyzésében meglehetősen konkrét volt: konkrétan páros lábbal szállt bele a TV2-be, feltehetően LL Junior és Dárdai Blanka kálváriájára reflektálva.

A furcsa bejegyzésben Alekosz elgondolkodott azon, hogy vajon a bennfentes, akit ő és társa is a bizalmába fogadott, ugyanolyan kedves és segítőkész volt-e másokkal is, mint velük. Emlékezett arra, hogy ez az ember vele iszogatott, meghallgatta a problémáit, és látszólag mindenben támogatta. De vajon Juniorral és Blankával is ugyanilyen őszinte volt? Ugyanúgy meghallgatta őket, segített nekik, mint neki?

Alekosz azon is eltűnődött, hogy az újabb forgatási helyszínen is ugyanazok a szabályok érvényesülnek-e, mint Mexikóban, ahol a marihuána és a kokain fogyasztása sem volt tabu. Felmerült benne a kérdés, hogy a jövőbeli szereplők vajon mennyire fogják meggondolni a részvételüket, ha tudják, hogy egy kis anyagi ellenszolgáltatásért cserébe bárki kiadható a háttérben, ahogyan azt ő is megtapasztalta.

Alekosz emlékezett rá, hogy a forgatások alatt ez a bennfentes olyan információkat adott át a játékosoknak, amelyeket jól tudta, hogy később visszaütnek majd rájuk. Amit ma még ártatlan tréfának gondoltak, az másnapra már súlyos bántalmazásnak, sőt, akár bűncselekménynek is minősülhetett. Alekosz úgy érezte, hogy amit a jó hangulat érdekében tettek, azt később könnyedén a fejükre olvasták, és egyetlen szóval „toxikus” címkét kaptak.

A forgatáson a versenyzők mindent beleadtak, hogy partnerüket anyagilag és érzelmileg támogassák, ám végül a bennfentes, akiben megbíztak, azzal vádolta meg őket, hogy ők a hibásak, ők a rosszak. Alekosz végül egy tanácsot fogalmazott meg a TV2-nek: talán ideje lenne valóban a szórakoztatásra koncentrálni, és nem arra, hogy a versenyzőket a földbe döngöljék.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?