Szórakozás

VICC: Egy kisváros éjszakai lokáljába bemegy az újonnan kinevezett pap egy WC-t keresve.

 

 

 

Egy kisváros éjszakai lokáljába bemegy az újonnan kinevezett pap egy WC-t keresve. Csendesen álldogál és nézi a táncolókat a csillogó-villogó disco megvilágításban.
Nem tudja mire vélni, hogy minden 3-4 percben a fények kialszanak és a tömeg láthatóan ok nélkül boldogan felüvölt és tapsol. Miután meglátják őt, hirtelen elcsendesülnek. Keresi a WC-t de nem találja, végül is megkérdezi a csapost: „Uram, használhatnám a férfi WC-t?”
Mondja a csapos: „Sajnálom Uram, de nem ajánlom.” „Miért nem?” – kérdezi a pap. „Mert a férfi WC-ben áll egy meztelen női szobor amelynek egyetlen ruhadarabja egy fügefalevél.” „Nevetséges, majd elnézek a másik irányba” – mondja a pap és bemegy.
A zene és a tánc újra kezdődik, majd hirtelen a fények megint kialszanak. Hatalmas taps és üvöltözés hallatszik. Mikor a pap kijön körül álljak és hatalmas tapssal üdvözlik. Mondja a csaposnak: „Nem értem miért ünnepelnek és tapsolnak meg hogy bementem a WC-be?” „Mert most már maga is közénk tartozik” – mondja a csapos.
„Attól félek még mindig nem értem”. A csapos most már nevetve mondja: „Tudja, minden alkalommal ha valaki felemeli azt a fügefalevelet, az összes fény kialszik a bárban”.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?